Ulaz za korisnike

Estetski dizajn s pametnom tehnikom

|
Estetski dizajn s pametnom tehnikom
 
Estetski dizajn s pametnom tehnikom
Novi program ručki GLOBE Upadljivom optikom i inteligentnim funkcijama program ručki GLOBE iz SIEGENIA-AUBI stvorio je nove oblikovne prostore za moderne arhitektonske koncepte. Estetski zaobljene konture nude pametnu dopunu već dokazanom Si-line dizajnu, jer zahvaljujući oblicima kapljica leže dobro u ruci te privlače poglede atraktivnom optikom. Novi program ručki već se može naći na tržištu te je prilagođen prozorima od svih materijala okvira.

Za prozore od aluminija LM Globe nudi harmoničan izbor klasičnih i dizajnerski orijentiranih boja. Spektar boja kreće se od srebrene i crne do optike nehrđajućeg čelika. Za još više oblikovne fleksibilnosti od ljeta će na raspolaganju biti i program bogat facetama, s prstenastom rozetama.

o prozoru daje ne samo raskošnu optiku, već i inteligentnim dizajnom nudi niz logističkih i montažnih prednosti; bilo da se radi o standardnoj izvedbi ili rješenju sa zaključavanjem - ručka se postavlja jednostavnim i brzim umetanjem bez alata. Brza montaža nakon završetka različitih građevinskih radova omogućuje trenutačnu uporabu te smanjuje mogućnost oštećenja pri transportu.

Prednost obrade utičnim pogonom

To omogućuje utični pogon LM iz SIEGENIA-AUBI, obrada jednim potpuno novim postupkom koji omogućuje obradu profila izrezivanjem i kod Euronut-sistema. To povećava konkurentnost obrade prozora te čini Euronut-profile po prvi put istinskom konkurencijom sistemima s velikim komorama. Zahvaljujući kompaktnoj konstrukciji pogon ne samo da je idealan za uporabu kod uskih profila, već svojim inteligentnim funkcijama osigurava komfor rukovanja i sigurnost.

Varijante za prozore od drveta i plastike

Osim verzija za prozore od aluminija novi program ručki može se dobiti i za prozore od drveta i plastike. Ne samo godnim dizajnom TITAN Globe impresionira i velikim stupnjem sigurnosti. Tlačnim cilindrom, Secustik-verzijom ili ručkom s gumbom sistem se zaključava te brine za sigurnost i zaštitu cijele kuće. S opcijom izbora TBT-ručke prozori su također pouzdano zaštićeni od dječjih ruku. Kako Secustic verzija tako i standardna verzija Globe ručki iz TITAN-obitelji mogu se opcionalno dobiti na tržištu s SIEGENIA-AUBI logom na pokrivnom limu.

www.siegenia-aubi.de

Materijali