Ulaz za korisnike

EXPOKOS 8 - 10 Svibanj 2018.

|
Foto: EXPOKOS 2018.
 
Foto: EXPOKOS 2018.
Internacionalni Sajam građevine, tehnike, energetike i nekretnina "EXPOKOS" je poznat kao učinkovita platforma povezivanja u pronalaženju poslovnih partnera, distributera, zastupnika i novih klijenata pružajući tvrtkama mogućnost osvajanja novih tržišta.

Održava se posljednjih 17 godina zaredom na Kosovu. Organizator je tvrtka CEO – Congress and Event Organization sa sjedištem u Prištini koja ima iskustvo od 18 godina u organiziranju sajmova i događanja. Članica je UFI organizacije - Međunarodne udruge sajamske industrije. (www.ufi.org )

Pod sloganom "Kapija Balkana", Expokos se ove godine održava 8 - 10. svibnja 2018. u "Palati I Rinise" (ranije poznata kao Boro Ramiz palača) u središtu Prištine.

Više puta do sada je utvrđeno da se biznis s Balkana, i tvrtke čija je Balkan ciljna skupina, uspješno susreću na Expokosu. Više od 215 predavača i 9400 registriranih profesionalnih posjetitelja potvrdilo je da će i dalje biti sastavni dio Izložbe EXPOKOS-a u budućnosti.

Na sajmu imate priliku:

- informirati se o najnovijim tehnološkim trendovima,

- promicati svoje proizvode na izravan i učinkovit način,

- istražiti tržište Balkana za novim poslovnim mogućnostima i suradnji,

- pronaći nove poslovne partnere, agente i distributere,

- konsolidirati svoju poziciju na tržištu,

- poticati odnose s postojećim kupcima i potrošačima

EXPOKOS IZLOŽBENI PROGRAM u 2018. godini čine:

GRAĐEVINARSTVO - građevinski materijali, građevinski sustavi i oprema, prefabrikacija, montažni objekti, kemijska sredstva za industriju, izolacija, sustavi za zagrijavanje, sanitarna tehnologija, električne instalacije, keramika, vrata i prozori, metalna oprema i galanterija, izgradnja cesta, recikliranje itd.

ENERGIJA - Elektroprivreda, alternativni izvori energije, vjetroelektrane, hidroelektrane, solarni sustavi i geotermalna energija, Ministarstvo energetike itd.

TEHNIČKI UREĐAJI - paviljon osiguranja kvalitete, mjerni uređaji i instrumenti, analitički aparati, automatska i robotika, industrijske strojeve i Metalurgija, ljevaonice, metalna i nemetalna oprema, kemijska i plastična industrija, telekomunikacije, transportna oprema, proizvodnja, strojevi za preradu hrane, pakiranje i obilježavanje kontrola i praćenje kvalitete, uređaji za klimatizaciju i grijanje, konzerviranje i prijevoz, staklenici, šumarstvo, sustavi za navodnjavanje i odvodnju, razni alati za građevinarstvo itd.

NEKRETNINE - arhitektura, bankarstvo, izdavanje poslovnog prostora, inženjerstvo, tvrtke za zaštitu okoliša, investitori, investicijsko i financijsko planiranje, opremanje interijera, uređenje vanjskog prostora, prostorno planiranje, životno osiguranje itd.

Više informacija na www.ceokos.com.

Organizator sajma:

CEO shpk - Congress and Event Organization 

Tel: +381 38 516 013 
Fax: +381 38 516 012

www.ceokos.com

info@ceokos.com; contact@ceokos.com

Priština, Kosovo

Materijali