Ulaz za korisnike

Fasadex fest 2010.

|
Fasadex fest 2010.
 
Fasadex fest 2010.

Chromos boje i lakovi na danima druženja s članovima Fasadex kluba u Vodicama Vodeći hrvatski proizvođač boja i lakova, tvrtka Chromos- boje i lakovi, već treću godinu zaredom organizira trodnevno druženje s članovima Fasadex kluba iz cijele Hrvatske.

Fasadex klub osnovan je na inicijativu tvrtke Chromos boje i lakovi s ciljem okupljanja soboslikara, ličioca i fasadera, a radi lakšeg protoka informacija, upoznavanja članova s novim proizvodima te razmjene iskustava unutar struke.

Druženje je započelo u malom turističkom mjestu Vodice, nadomak Šibenika, u ugodnom ambijentu hotela Olimpija. Uvodnu riječ i dobrodošlicu svim prisutnima zaželio je direktor PC Dekorativa, g. Branko Larva. Nakon toga je uslijedio edukacijski dio sastavljen od tri tematska područja:

Praškasti proizvodi u graditeljstvu – nove proizvode i sustave ovog asortimana predstavila je dipl. inž. Tatjana Galić, razvojni inženjer i voditelj grupe proizvoda; Fasadex sustavi toplinske izolacije – dipl. inž. Tamara Jurak, direktorica Službe primjene, prezentirala je Fasadex sustave toplinske izolacije, zakonske okvire za njihovu primjenu te novosti u asortimanu Fasadex tankoslojnih završnih žbuka;

Sustavi zaštite u graditeljstvu- dipl. inž. Lidija Balta, razvojni inženjer i voditelj grupe proizvoda, predstavila je sustave zaštite za unutarnje i vanjske zidove s ciljem rješavanja specifičnih zahtjeva primjene te nove proizvode u ovom asortimanu. Sudionici seminara imali su mogućnost sami aplicirati nove materijale te vidjeti suhe uzorke s već apliciranim novim materijalima i sustavima.

Program je nastavljen interesantnim turističkim posjetom Slapovima Krke te druženjem u seoskom domaćinstvu Etnolanda uz vrhunske gastronomske specijalitete dalmatinske kuhinje.

[u]www.Chromos.org[/u]

Materijali

  • Fasadex fest 2010.

    Fasadex fest 2010.