Ulaz za korisnike

fensterbau/frontale i ift Rosenheim šire partnersku suradnju

|
fensterbau/frontale i ift Rosenheim šire partnersku suradnju
 
fensterbau/frontale i ift Rosenheim šire partnersku suradnju
Nürnberg Messe kao organizator sajma fensterbau/frontale (međunarodni stručni sajam prozora, vrata i fasada u Nürnbergu) i ift Rosenheim (međunarodni institut za kontrolu, istraživanje i izdavanje certifikata za prozore, fasade i vrata) žele i dalje povezivati svoju stručnost te jačati kroz zajedničke aktivnosti kako bi ubuduće ponudili atraktivne usluge poduzećima koja posluju na međunarodnoj razini.

«Dugogodišnja dobra suradnja sajma fensterbau/frontale i instituta ift Rosenheim podiže se na novu razinu nakon intenzivnih razgovora», siguran je Willy Viethen, voditelj projekta fensterbau/frontale. I direktor instituta ift Rosenheim dr. Jochen Peichl pozdravlja te prednosti strategijske suradnje. «Usklađivanjem naših međunarodnih aktivnosti te povezivanjem stručnosti želimo pružiti još veću podršku poduzećima koja posluju na međunarodnoj razini». To obuhvaća razvoj dijaloških formi po mjeri za zanimljiva međunarodna tržišta koja su u porastu poput sajmova, kongresa, stručnih konferencija te individualnih seminara i dijaloških foruma.

U prve konkretne korake ubrajaju se pobliže usklađivanje i obostrana prisutnost na aktualnim priredbama partnera. Drugi važan cilj jest povezivanje mreža istraživanja, politike, udruga i industrije. «Od toga će profitirati svi sudionici», nastavlja dr. Peichl, «jer zapravo imamo isti cilj: unaprijediti industriju prozora na međunarodnoj razini.» Za Willyja Viethena «International Strategic Partnership Fenestartion» instituta ift Rosenheim i sajam fensterbau/frontale stoga su također logičan korak: «Već dugo vučemo isti konopac i ubuduće želimo zajednički dodatno ojačati».

www.frontale.de

Materijali