Ulaz za korisnike

Folija za zaštitu privatnosti

|
Folija za zaštitu privatnosti
 
Folija za zaštitu privatnosti
Vrste folija - Decorator serija

Više: instalacije-zastitnih-folija.html">Vrste folija - Decorator serija

Koristi od instalacije zaštitnih folija

Dizajnirana da izdrži ekstremne vremenske uvijete. Uglavnom se koristi u komercijalne svrhe, Exterior folija ima reflektirajuća svojstva te nudi privatnost dok se još uvijek dopušta pogled iz unutrašnjosti prema van kroz prozore.

Postoje dvije različite vrste folija dostupne u Exterior seriji:

- Silver Exterior - Visoko reflektirajuća folija sa aluminijem u sebi, dostupna u dvije različite nijanse (15, 35% VLT).

- INOX Exterior - Spatered folija neutralne boje je dostupna u dvije različite nijanse (20, 35% VLT).

Većina solarnih zaštitnih folija nudi sigurnost i estetske prednosti. Što čini SUN-GARD zaštitne folije toliko drugačijim od ostalih?

- Terenski i laboratorijski su testirane pod najgorim vremenskim uvjetima

- Posjeduju originalno tvorničko jamstvo

- Dodatno zaštićene slojem otpornim na grebanje

- Zalijepljene su na stakla specijalnim ljepilom koje može trajati godinama

- Dostupne su u širokom spektru boja koje se dijele na više nijansi, ovisno o količini vidljive svjetlosti koju propuštaju

- Postavljene su od strane profesionalaca

Zaštitne folije za ravna stakla ugrađene na stakla u Vašem domu ili uredu, osigurat će Vam sve prednosti koje samo najkvalitetnije folije mogu pružiti, od kojih su neke:

Štednja energije: Zaštitne folije za staklo smanjuju prijenos topline kroz staklo. Ovisno o odabranoj foliji, može se ostvariti i do 78 % ukupnog odbijanja solarne energije. Ukoliko manje solarne energije ulazi u Vaš dom ili poslovni prostor, manje će se opteretiti sustav hlađenja. Rezultat: značajna ušteda energije i smanjeni iznos na računu.

Povećana udobnost: Kada manje sunčeve topline ulazi kroz staklo, temperatura unutar prostora je niža i samm tim ugodnija, te tako stanari mogu uživati u udobnijem okruženju.

Smanjeno izblijeđivanje solid: Zaštitne folije za staklo osiguravaju smanjeno izblijeđivanje namještaja unutar zaštićenog prostroa blokirajući i do 99% štetnih ultraljubičastih zraka, te do 78 % ukupne solarne energije. Točan stupanj smanjenja izblijeđivanja ovisi o Vašem odabiru folije, kao i o uvjetima u cjelokupnom okruženju.

Smanjeno blještanje: Smanjenje blještanja čini unutrašnjost udobnijom, funkcionalnijom i ugodnijom. Na primjer, gledanje TV programa ili rad na računalu puno su ugodniji u takvom okruženju.

Poboljšanje izgleda: Zaštitne folije za stakla dostupne su u različitim varijantama propustljivosti svjetlosti, i rasponu boja od gotovo nevidljivih – bezbojnih do reflektirajućih, koje mogu upotpuniti izgled same zgrade.

Otporne na ogrebotine: Zaštitne folije proizvedene su s čvrstim premazom otpornim na ogrebotine koji je postao standardno obilježje,iako je u početku dizajniran da bi smanjio rizik od slučajnih ogrebotina tijekom instalacije i održavanja.

Poboljšana sigurnost: Iako se standardne solarne folije ne smatraju "Safe&Security" proizvodom, nakon što se postave na staklo, čine ga otpornijim zadržavajući krhotine stakla u jednom komadu u slučaju razbijanja stakla uslijed nezgode ili vremenskih neprilika.

Povećana privatnost: Ovisno o vrsti folije koju ste odabrali, vizualna privatnost može biti poboljšana.

www.vades.hr

Materijali