Ulaz za korisnike

Folije za stakla

|
Folije za stakla
 
Folije za stakla
Koristi od instalacije zaštitnih folija
Proizvođač: Solamatrix Inc

Više: instalacije-zastitnih-folija.html">Koristi od instalacije zaštitnih folija

Koristi od instalacije zaštitnih folija

Folije dizajnirane da zadovolje vrlo specifične potrebe. Naše Speciality folije su napravljene da služe određenoj svrsi i zato se ne u klapaju u naše tradicionalne linije folija za stakla.

Postoje različite vrste Speciality folija:

- Uv-Gard - Bezbojna folija specialno dizajnirana za odbijanje visokih ultra-ljubičastih zraka.

- Privacy - Nudi privatnost i disfuziju svjetla.

- Black out - Crna folija koja blokira ulazak svijetlosti i pogled iz unutrašnjosti prema van i obrnuto.

Zaštita privatnosti: Postoje mjesta na kojima se želimo u potpunosti zaštititi od pogleda, a da istovremeno osiguramo prolaz svjetlosti za nesmetan rad kao npr. uredi, staklene pregrade, skladišta, toaleti i sl. Metalizirane folije osiguravaju po danu zaštitu od pogleda izvana, ali se po noći promjenom intenziteta vanjskog i unutarnjeg osvjetljenja situacija mijenja. Zato jedinu potpunu zaštitu od pogleda u bilo kojim svjetlosnim uvjetima daju mat dekorativne folije izrađene kao imitacija pjeskarenog stakla. Folije mogu biti potpuno neprozirne ili ispunjene različitim uzorcima (kružnice, pravokutnici, linije i sl.) čime možete dodatno učiniti staklene površine elegantnijim i atraktivnijim.

SUN-GARD zaštitne folije pomažu da zaštitite svoj vlastiti poslovni prostor ili kuću od štetnih efekata koje sunce uzrokuje. Kroz vrijeme sunčeva toplina i štetno UV zračenje pridonose gubljenju boje vašeg namještaja, a isto tako može izazvati vrlo viske temperature unutar objekta. Isto tako sunce zna napraviti veliko blještanje koje može uzrokovati pad koncentracije ili odvlačenje pažnje od važnih zadataka.

Većina solarnih zaštitnih folija nudi sigurnost i estetske prednosti. Što čini SUN-GARD zaštitne folije toliko drugačijim od ostalih?

- Terenski i laboratorijski su testirane pod najgorim vremenskim uvjetima

- Posjeduju originalno tvorničko jamstvo

- Dodatno zaštićene slojem otpornim na grebanje

- Zalijepljene su na stakla specijalnim ljepilom koje može trajati godinama

- Dostupne su u širokom spektru boja koje se dijele na više nijansi, ovisno o količini vidljive svjetlosti koju propuštaju

- Postavljene su od strane profesionalaca

www.vades.hr

Materijali