Ulaz za korisnike

Folije za zaštitu od pogleda

|
Folije za zaštitu od pogleda
 
Folije za zaštitu od pogleda
Postoje mjesta na kojima se želimo u potpunosti zaštititi od pogleda, a da istovremeno osiguramo prolaz svjetlosti za nesmetan rad kao npr. uredi, staklene pregrade, skladišta, toaleti i sl.

Proizvođač: Solamatrix Inc

Više: O zaštitnim folijama O zaštitnim folijama

Postoje mjesta na kojima se želimo u potpunosti zaštititi od pogleda, a da istovremeno osiguramo prolaz svjetlosti za nesmetan rad kao npr. uredi, staklene pregrade, skladišta, toaleti i sl. Metalizirane folije osiguravaju po danu zaštitu od pogleda izvana, ali se po noći promjenom intenziteta vanjskog i unutarnjeg osvjetljenja situacija mijenja. Zato jedinu potpunu zaštitu od pogleda u bilo kojim svjetlosnim uvjetima daju mat dekorativne folije izrađene kao imitacija pjeskarenog stakla. Folije mogu biti potpuno neprozirne ili ispunjene različitim uzorcima (kružnice, pravokutnici, linije i sl.) čime možete dodatno učiniti staklene površine elegantnijim i atraktivnijim.

Većina solarnih zaštitnih folija nudi sigurnost i estetske prednosti. Što čini SUN-GARD zaštitne folije toliko drugačijim od ostalih? Naše folije:

- Terenski i laboratorijski su testirane pod najgorim vremenskim uvjetima

- Posjeduju originalno tvorničko jamstvo

- Dodatno zaštićene slojem otpornim na grebanje

- Zalijepljene su na stakla specijalnim ljepilom koje može trajati godinama

- Dostupne su u širokom spektru boja koje se dijele na više nijansi, ovisno o količini vidljive svjetlosti koju propuštaju

- Postavljene su od strane profesionalaca

www.vades.hr

Materijali