Ulaz za korisnike

Forum "Održiva gradnja u urbanim sredinama i turizmu", 13.3.2019. u Zagrebu

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 
Obavještavamo Vas da se u srijedu, 13.03.2019. godine s početkom u 14:00 sati u Zagrebu u hotelu Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, Zagreb, 1. kat, dvorana Ban Jelačić održava FORUM “Održiva gradnja u urbanim sredinama i turizmu”

Na forumu će renomirani stručnjaci pokazati moguća rješenja i prezentirati  realizirane reprezentativne objekte iz Europe. Novogradnja i nadogradnja u urbanim sredinama će biti teme prvog dijela foruma, dok  će fokus drugog dijela biti na ekološkoj i rekordno brzoj gradnji u turističkim sredinama. Forumu će također prisustvovati tvrtke koje nude proizvode i usluge iz oblasti održive gradnje. U cilju razmjene kontakata i iskustava sudionici foruma su pozvani nakon predavanja na networking večeru s organizatorima, predavačima i predstavnicima tvrtki.

Forum je namijenjen arhitektima, građevinskim inženjerima, građevinskim tvrtkama, investitorima u gradnji i turizmu te ostalim zainteresiranima.

Organizatori foruma su Austrijski ured za vanjsku trgovinu i Štajerski drvni klaster u suradnji s Uredom atašea Saveznog ministarstva održivosti i turizma pri Veleposlanstvu Republike Austrije i Hrvatskom komorom arhitekata.

Bilo bi nam izuzetno drago da popratite naš forum te prijavite svoj dolazak na e-mail zagreb@advantageaustria.org  do 12. ožujka u 15:00 sati (kontakt osoba: Lidija Kovač Guina).

Program foruma nalazi se u prilogu.

Materijali

  • Forum Održiva gradnja u urbanim sredinama i turizmu

    Forum Održiva gradnja u urbanim sredinama i turizmu