Ulaz za korisnike

Franco Peruza na REXPO sajmu s panelom o razvoju hotela

|
Franco Peruza na REXPO sajmu s panelom o razvoju hotela
 
Franco Peruza na REXPO sajmu s panelom o razvoju hotela
Franco Peruza na REXPO sajmu s panelom o razvoju hotela
Hotelski stručnjak Franco Peruza na predstojećem REXPO Zagreb 2012 međunarodnom sajmu investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina za Jadransku regiju preuzeo je brigu za panel s pomalo provokativnim nazivom: „Hotel Investments for Dummies“ (Hotelske Investicije za Početnike).

Na panelu će se predstaviti neki od ključnih igrača – konzultanti, financijaši, operateri – i usredotočiti na elementarna pitanja kako osigurati isplativost hotelskih investicija u Jadranskoj regiji. Gosti panela će biti eminentni međunarodni stručnjaci i menadžeri.

U svojoj karijeri Franco Peruza razvijao je hotelske projekte za međunarodne hotelske lance, investicijske koncerne i svjetske konzultantske kuće, a 2006. godine je stvorio vlastitu konzultantsku tvrtku “Godiva Consulting – Hospitality development advisors for Central and Eastern Europe”.

Peruza ističe viziju i buduću ulogu REXPO sajma: „REXPO obećava jedan svježi format, dinamičan, interaktivan, s naglaskom na aktivnom poslovnom umrežavanju m(business networking) te istinskim regionalnom pristupu odnosno isticanjem Jadranske regije kao jedne uzbudljive cjeline sa sličnim korijenima, šansama i problemima ali i različitih potencijala i dinamike. REXPO tako može postati jedna konstantna i stabilna platforma za pokretanje raznolikih investicijskih projekata kroz cijelu regiju. To je hvalevrijedno i zadovoljan sam ako tomu mogu dati svoj mali doprinos.“

Materijali