Ulaz za korisnike

FT proglasio Trigranit developerom godine

|
FT proglasio Trigranit developerom godine
 
FT proglasio Trigranit developerom godine
Riječ je o nagradi Foruma CEE i poslovnih novina Financial Times za kvalitetu u upravljanju nekretninama

Tvrtka TriGranit Development Corporation, suvlasnik Arena centra u Hrvatskoj, proglašena je developerom godine u industriji nekretnina i nagrađena nagradom CEE za kvalitetu u upravljanju nekretninama, priopćeno je iz kompanije.

Nagradu organizira Forum CEE u suradnji sa poslovnim novinama Financial Times.

Nagrađene tvrtke odabiru se u 18 zemalja središnje i istočne Europe na temelju kriterija poslovne izvrsnosti i uspješno realiziranih projekata kako unutar industrije nekretnina tako i u međunarodnoj  ulagačkoj areni.

"Žiri nagrade sastavljen je od panela iskusnih predstavnika vodećih tvrtki na tržištu a nadzire ga globalno priznata konzultantska tvrtka Deloitte. Žiri nagrade CEEQA odlučuje o pobjednicima vrlo strogim sustavom evaluacije i bodovanjem od strane više od 300 stotine ocjenjivača iz cijele industrije", navodi se u priopćenju.

U 2011. Trigranit je započeo gradnju City Centra u Poznanju na 140 000 metara kvadratnih, dovršio prvu fazu projekta poslovnih ureda B4B u Krakovu na 50 000 metara kvadratnih, i započeo drugu fazu poslovnog razvoja B4B u Krakowu, a kraju priveli projekt sjedišta K&H na prostoru od 76 000 kvadratnih metara koji je jedna od perjanica Milennium City Centera u Budimpešti.

Inače, TriGranit Development Corporation djeluje u 7 zemalja srednje i istočne Europe, a dosad je realizirala projekte u vrijednosti 4 milijarde eura, među kojima je i zagrebački Arena Centar.

www.gradimo.hr

Materijali