Ulaz za korisnike

Funkcija u najboljoj formi: Vrhunska keramika u arhitekturi kvalitetan asortiman

|
Funkcija u najboljoj formi: Vrhunska keramika u arhitekturi kvalitetan asortiman
 
Funkcija u najboljoj formi: Vrhunska keramika u arhitekturi kvalitetan asortiman
Kvalitetan asortiman izdržljivih keramičkih pločica za područje objekata čini težišnu točku programa GAIL arhitektonske keramike.

Pri tome iznimno bogata paleta boja i oblika daje najveći mogući prostor za oblikovanje. Mogu se realizirati projekti koji odgovaraju visokim estetskim i funkcionalnim zahtjevima. Novi katalog specijalista za keramičke pločice u arhitekturi prezentira na 92 stranice kompletni spektar usluga i učinkovitosti.

Osim tradicionalnih klinker ploča i keramičkih pločica kolekcija „Special-Form“ nudi dobro osmišljeni sistem pločica specijalnih oblika koje nude dugotrajna rješenja za moderne bazene i kupališta. te za javnu, industrijsku i privatnu uporabu. U novoj kolekciji „Combi-Color II“.program je proširena na preko 100 univerzalnih boja.

Veliki izbor neklizajućih podnih obloga u modernoj optici dopunjava program pločica za bazene, industrijske i zanatske objekte. Keramičke pločice u atraktivnom izboru boja i oblika zaokružuju ponudu za podove i zidove.

 

Kompetentni savjetnici i servisna služba podržavaju now-how proizvoda poduzeća GAIL keramika u arhitekturi te prate projekte od početka do kraja. Kvalificirani arhitektonski servis izrađuje planove polaganja i daje prijedloge za oblikovanje i odabir boja. Već formulirani tekstovi natječaja olakšavaju projektantima rješenje zadataka jednako kao i stručni savjeti na licu mjesta.

 

www.gail.de

 


 

Materijali