Ulaz za korisnike

GALA 2009 - software za graditeljstvo

|
GALA 2009 - software za graditeljstvo
 
GALA 2009 - software za graditeljstvo
GALA 2009 je programski paket namijenjen izvođačima građevinskih radova (firmama i obrtnicima), kao i projektantima i arhitektima.

Zbog svog jednostavnog korištenja i ugodnog radnog sučelja s mnoštvom informacija, izrada troškovnika/ponuda izuzetno je olakšana.

Detaljne analize brinu se da Vaša ponuda bude konkurentna, a opet da u svako vrijeme imate kontrolu nad radnim procesima i utrošcima.

Program je jednostavan za korištenje i sam Vas navodi kako da ga koristite i time Vam olakšava poslovanje.

Situacije s građevinskom knjigom i dokaznicom mjera su dio programa u kojem se vrše mjesečni obračuni izvedenih radova.

Proces izrade situacije/građevinske knjige je potpuno automatiziran, s mogućnosti ručnog interveniranja u svakom trenutku. Program pamti vrijednosti zadnje situacije, kao i izvedene količine pojedine stavke, tako da je praktički nemoguće napraviti pogrešku kod situiranja.

Poslije nekoliko izrađenih ponuda, rad na izradi ponuda ili troškovnika zahtjeva vrlo malo vremena jer će se rad svoditi na izbor već postojećih grupa radova. Dozvoljeno je dodatno unošenje pozicija rada, materijala i strojeva pri unosu standardne grupe radova.

U okviru jednog projekta moguće je otvoriti jednu ili više ponuda, u okviru jedne ponude se mogu otvoriti više vrsta radova, u okviru vrste radova mogu se otvoriti više grupa radova, i konačno se u okviru grupa radova automatski pridružuju pozicije rada, materijala i strojeva.

Cijena pojedine stavke se automatski obračunava na osnovi izabranog faktora, te na osnovi cijene koštanja pojedinog materijala i stroja. Za svaku stavku moguće je vidjeti potpunu analizu cijene koja daje pregled potrebitog materijala, radne snage i strojeva za svaku normu opisa ponaosob.

Planiranje rada odnosi se na utrošak rada u troškovniku, u odnosu na utrošene grupe i/ili kvalifikacije djelatnika. Moguće je izraditi više planova rada, pri čemu se može kalkulirati s različitim brojem djelatnika. Izrada dinamičkih planova je olakšana i vizualizirana.

Normativi rada, materijala i strojeva sadrže 21 vrstu radova, 9750 grupa i preko 25.000 normativa. Baza normativa je otvorena za ažuriranje, tako da je unos novih podataka (iskustvenih normi) ili mijenjanje postojećih stvar izbora. Uz program se isporučuju i normativi proizvođača Wienerberger.

Kontakt podaci: Infomiks usluge d.o.o.

Web adresa: www.infomiks-usluge.hr E-mail: kontakt@infomiks-usluge.hr Mobitel: 098/9817-123

Materijali