Ulaz za korisnike

Garaže od gotovih betonskih elemenata

|
Garaže od gotovih betonskih elemenata
 
Garaže od gotovih betonskih elemenata
Garaže od gotovih betonskih elemenata

Apsolutna klasika jeste garaža od gotovih betonskih elemenata. Koncipirana kao auto garaža može se lako integrirati u novogradnju, ali isto tako ti elementi mogu stvoriti prostor dimenzija do 11 metara dužine i 7 metara širine. Nude se modeli na tržištu primjerice do 3,5 metra prostora po visini.

Međutim garaža ne mora uvijek biti velika i moćna! I skromnije prostorne relacije nude odgovarajući prostor, jer su u ponudi sistemi koji se isporučuju u svim mogućim varijacima, tako da se i iz malog prostora može izvući optimum iskorištenosti. Garaža od gotovih betonskih elemenata predstavlja idealan način stvaranja multifunkcionalnog prostora.

Prostor se može 100% zatvarati, a Vi možete biti mirni da će Vaša vrijedna imovina biti pohranjena na sigurnom mjestu. Garažna vrata se mogu pokretati manualno ili automatski, a kao otvorena opcija stoji Vam na rapolaganju i ugradnja alarmnog uređaja.

Kao izrazito individualno rješenje nudi se modeli gdje imate apsolutno odriješene ruke! Svaka dužina može se po želji kombinirati sa svakom širinom i visinom. Također možete birati uzorke i boje garažnih vrata te napraviti od Vaše garaže istinski dragulj. Stabilna izvedba i ugradbeni materijali garantiraju Vam dugotrajno uživanje u Vašoj novoj garaži.

Materijali