Ulaz za korisnike

Gdje su nestala vrata?

|
 Ivan Pažanin
 
Ivan Pažanin
21.11.2017., Zagreb- u showroom-u BSH kućanski uređaji d.o.o., predstavljen je brand kućanskih uređaja Neff pod spretnom kuhačom chef-a Ivana Pažanina

Kuhanje uživo i chef-ovi recepti oduševili su mnoge prisutne te predstavili brand u njegovom pravom svjetlu – uživajući u hrani.
 
Ljubiteljima dobre kuhinje Neff je predstavljen pod okriljem pitanja „Gdje su nestala vrata?“.  Samo pitanje referira se na inovaciju tvrtke Neff, Slide & Hide®. Tehnologija s kojom vrata pećnice nestaju ispod nje, te time oslobađa prostor u kuhinji i osigurava bolju pristupačnost!
 
Neff
 
Neff je najstarija svjetska marka kućanskih uređaja. Tvrtku je 1877. godine osnovao Carl Andreas Neff u Brettenu, južna Njemačka. Već 140 godina ova njemačka marka proizvodi visoko kvalitetne, tehnički sofisticirane proizvode.  Neke od Neff važnih inovacija su CircoTherm® sistem, Slide&Hide® vrata koja nestaju i praktični TwistPad® kontrolni element. Neff proizvodi kućanske uređaje za ljude koji su stravstveni prema kuhanju.  
 
Ključan element: ljudi.
 
Neff spaja ljude koji su stravstveni prema kuhanju i uživaju u eksperimentiranju u kuhinji. Inspirira široki krug kulinarskih osobnosti da dijele entuzijazam prema kuhanju s prijateljima i obitelji. Sam slogan marke Neff Str ast prema kuhanju od 1877. odražava svaki aspekt Neff aktivnosti: od samog početka proizvodnje u suradnji sa entuzijastičnim kuharima, marketinških kampanja koje uključuju strastvene ljubitelje hrane do personaliziranog kulinarskog iskustva.  
 
Proizvodi i kuhinja
 
Kućanski uređaji Neff omogućavaju strastvenim ljubiteljima hrane da fokusiraju pažnju na kreativnost i intuitivne ideje dok kuhaju i peku.  Uređaji su jednostavni za upravljanje što čini pripremu hrane zabavnom. Kulinarski entuzijasti mogu izabrati uređaj koji najbolje odgovara njihovoj  osobnosti i individualnim preferencama.  Izdržljivost i pomno osmišljeni detalji s impresivnim funkcijama dio su svakog Neff uređaja koje strastveni kuhari cijene. Time postavljamo standarde u kuhanju i pečenju, samom polju svoje ekspertize, s rješenjima koja ostavljaju bez daha!

Za Neff, kuhinja je mjesto za razmjenu ideja, pronalaženje inspiracije. Mjesto gdje priprema hrane i uživanje u istoj postaje istinsko iskustvo za sva osjetila. U Neffu, osobno iskustvo počinje sa biranjem posebnih sastojaka za kreiranje jela. 
 
Inovacije
 
FLAMESELECT®: mnogi i dalje najviše vjeruju u kuhanje na plin
 
Sa FlameSelect® vatra se prilagođava hrani, a ne obrnuto. Ako pečete odrezak, kuhate tjesteninu ili pripremate pečenku, od sada možete snagu vatre vrlo jednostavno prilagoditi kao snagu struje na indukcijskim pločama.
 
                       CIRCO THERM® :  pe čenje na više razina u isto vrijeme
 
Uz pomoć funkcije Circo Therm® u pećnici možete istovremeno na četiri razine peći različita jela, a okus svakog jela bit će onakav kakav bi trebao biti. Jela neće preuzeti okus drugog jela – pečeno meso imat će okus pečenog mesa, a muffin će imati okus muffina.

SLIDE&HIDE®: Približite se jelima
 
Vrata Slide & Hide®, koja mogu kliznuti ispod pećnice, oslobađaju puno prostora u kuhinji i osiguravaju bolju pristupačnost unutarnjem prostoru od 71 litre zapremnine te na taj način lako i u proizvoljnom položaju tijela imate pristup vašim jelima. Odbojnici vrata Slide & Hide® osiguravaju nježno zatvaranje na zadnjim centimetrima: stil, sigurnost i udobnost.
 
TWIST PAD® FIRE: Ovdje počinje inteligentno kuhanje
 
Uz nove ploče za kuhanje NEFF dolaze intuitivni upravljači, koji nevjerojatno olakšavaju njihovu uporabu. Na novom gumbu za okretanje Twist Pad® Fire imate crveni svjetleći prsten, koji će biti estetsko i funkcionalno središte vaše kuhinje. Samo postavite magnetni disk na sredinu površine za upravljanje i dodirnite u smjeru zone kuhanja, a zatim odaberite postavku i možete započeti s kuhanjem.

O Neffu
 
Neff razvija i proizvodi kućanske uređaje za ljude koji su stravstveni prema kuhanju, koji cijene funkcionalnost, dizajn i jednostavnost upotrebe. Osnovan 1877. u Brettenu, Njemačka, danas je vodeća europska kompanija za ugradbene uređaje. Proizvodna linija pokriva sve moderne kućanske uređaje: pećnice, nape, hladnjake, suđerice i uređaje za kavu. 135 godina Neff smatra korisnika kuhinje najvažnijim elementom. Neff radi na postavljanju novih standarda punih inspirativnih ideja, posebno u području kuhanja i pečenja. Inovacije CircoTherm® sistem, Slide&Hide® vrata koja nestaju i praktični TwistPad® kontrolni element samo su neke od njih. Od 1982. godine Neff je dio BSH Hausherate GmbH sa sjedištem u Münchenu.
 
Za više informacija posjetite nas na:  http://www.neff.hr/

Materijali

 • FLAMESELECT®: mnogi i dalje najviše vjeruju u kuhanje na plin

  FLAMESELECT®: mnogi i dalje najviše vjeruju u kuhanje na plin

 • CIRCO THERM® : pe čenje na više razina u isto vrijeme

  CIRCO THERM® : pe čenje na više razina u isto vrijeme

 • SLIDE&HIDE®: Približite se jelima

  SLIDE&HIDE®: Približite se jelima

 • TWIST PAD® FIRE: Ovdje počinje inteligentno kuhanje

  TWIST PAD® FIRE: Ovdje počinje inteligentno kuhanje