Ulaz za korisnike

Geberit AquaClean Mera: remek-djelo funkcije, dizajna i higijene

Christoph Behling predstavlja Geberit AquClean Mera zahod s tušem.
 
Christoph Behling predstavlja Geberit AquClean Mera zahod s tušem.
Još od 1975. godine i prvog zahoda s tušem, Geberit radi na njihovom usavršavanju, a upravo se AquaClean linija može smatrati krunom tih napora.

Zahod s tušem AquaClean Mera savršeno utjelovljuje misiju tvrtke Geberit, a to je stvaranje proizvoda koji nude atraktivan dizajn, tehnološku naprednost i funkcionalnost te najvišu razinu higijene. AquaClean Mera savršeno će se stopiti s ambijentom Vaše kupaonice te će Vam sa svakim korištenjem pružiti iskustvo de-luxe komfora. U nastavku pročitajte zašto izabrati AquaClean Mera zahod s tušem.

AquaClean Mera Razlog br. 1: funkcionalnost
 
AquaClean Meru odlikuje čitav niz naprednih tehničkih rješenja kojima upravljaju senzori koji se aktiviraju kada im se korisnik približi. U Geberitu su ponosni na patentirani TurboFlush sustav koji omogućuje vrlo tiho i temeljito ispiranje. Tu je i orijentacijsko svjetlo koje dolazi u sedam boja, dok se poklopac automatski diže i spušta što će sigurno spriječiti brojne svađe među ljubavnim parovima. WC-daska je grijana, a AquaClean Mera u sebi sadrži i jedinicu za odstranjivanje neugodnih mirisa čime je osigurana maksimalna udobnost korištenja.

AquaClean Mera Razlog br.  2: higijena

Upravo je pružanje maksimalne razine higijene misao vodilja pri stvaranju Geberitovih proizvoda iz AquaClean linije. Na visini zadatka je i AquaClean Mera i to prije svega zahvaljujući patentiranoj tehnologiji mlaza WhirlSpray koja jamči posebno temeljito, revitalizirajuće i ekonomično pranje nakon obavljanja nužde. Temperatura vode je istovjetna tjelesnoj, a nakon pranja preporuča se aktiviranje sušenja toplim zrakom čija se temperatura također može regulirati.

AquaClean Mera Razlog br.  3: dizajn

Geberit proizvodi su poznati po dizajnu koji je atraktivan i suvremen, ali da pritom nikad nije žrtvovana udobnost korištenja, a svi znamo koliko smo često morali patiti za ljepotu. Ergonomski dizajn AquaClean Mere potpisuje švicarski arhitekt s londonskom adresom Christoph Behling, a karakteriziraju ga visoko kvalitetni materijali izrade, glatke linije i diskretni prijelazi te kromirana površina na poklopcu koja naglašava dojam da Vaš novi omiljeni zahod s tušem pluta. Premda je na prvi pogled očito da je Behling napravio vrhunski posao vrijedi istaknuti i nagrade struke, a riječ je o uglednim priznanjima Design Plus powered by ISH te Reddot award 2015.

O Geberitu
 
Grupacija Geberit, aktivna na globalnoj razini, vodeća je na tržištu sanitarnih proizvoda u Europi. Geberit radi kao integrirana grupacija s vrlo snažnom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja te pruža jedinstvenu dodanu vrijednost kada je riječ o sanitarnoj tehnologiji i kupaonskoj keramici. Proizvodna mreža obuhvaća 35 proizvodnih pogona od kojih se 6 nalazi preko oceana. Sjedište grupacije smješteno je u mjestu Rapperswil-Jona u Švicarskoj. S okolo12.000 zaposlenika u skoro 50 zemalja Geberit u 2016. godini ostvaruje neto promet od 2,8 milijardi CHF. Dionice društva Geberit kotiraju na švicarskoj burzi SIX Swiss Exchange, a od 2012. dionice društva Geberit uključene su u švicarski burzovni indeks SMI (Swiss Market Index).

www.geberit.hr

Materijali

 • 
Geberit AquaClean Mera: vizija savršene kupaonice

  Geberit AquaClean Mera: vizija savršene kupaonice

 • Upozoravamo Vas da korištenje ovakve kupaonice povećava rizik da postanete jutarnji tip

  Upozoravamo Vas da korištenje ovakve kupaonice povećava rizik da postanete jutarnji tip

 • 
Orijentacijsko svjetlo samo je jedan od korisnih dodataka koji AquaClean Meru čine vrhunskim dometom sanitarne tehnike.

  Orijentacijsko svjetlo samo je jedan od korisnih dodataka koji AquaClean Meru čine vrhunskim ...

 • AquaClean Mera će se savršeno uklopiti u viziju kupaonice kao mjesta za uživanje i relaksaciju.

  AquaClean Mera će se savršeno uklopiti u viziju kupaonice kao mjesta za uživanje i relaksaciju.