Ulaz za korisnike

Geberit Sigma80 - dizajn, higijena i prilagodba

|
Geberit Sigma80 - dizajn, higijena i prilagodba
 
Geberit Sigma80 - dizajn, higijena i prilagodba
Sigma80 je nova tipka za aktiviranje iz linije Geberita koja pomiče granice vrhunskog dizajna i dostiže iznimnu kvalitetu uz jedinstven i moderan koncept. Elegantna crna ili staklena varijanta nude osjećaj dubine, tipka se prilagođava ambijentu i daje elegantan izgled kupaonici.

Svojim tehničkim karakteristikama nudi potpuno inovativni koncept i pogled na tipke za aktiviranje. Sigma80 donosi pregršt noviteta, poput novog načina aktivacije, gdje je dovoljno da se rukom mahne ispred predloženih LED svijetla i ispiranje vodom će se automatski aktivirati.

Prilagođena kontrola

Ova jedinstvena tipka za aktiviranje je dizajnirana kako bi ponudila dvokoličinsko ispiranje, gdje korisnik umjesto da pritišće tipke različitih veličina, prolazi jednostavnim potezom rukom preko odabranih LED svijetla koji se tada automatski uključuju i počinju s ispiranjem. Poput ostalih modela iz linije Sigma i nova Sigma80 prilagođena je za instalaciju na ugradbene sustave UP320 i UP720. Naglasak je i na uštedi vode, pa tako kao i ostali Geberit proizvodi, Sigma80 tipka putem većih i manjih LED osvjetljenja nudi korisniku opciju da ne koristi nepotrebnu količinu vode pri ispiranju.

Stvoreno da bude jednostavno

Postoji niz drugih opcija, poput prilagođavanja boje LED svijetla i njihovog paljenja i gašenja koje ovisi o odabranoj opciji i načinu na koji će svijetliti. Korisnik može promijeniti i boju LED osvjetljenja i pokretom ruke odabrati jednu od pet boja koje nudi ova suvremena tipka za aktiviranje. Plava, tirkizna, magenta, narančasta ili žuta, to su boje na raspolaganju koje korisnik može izmijeniti jednostavnim pokretima ruke. Postoji i opcija kojom možete odabrati da li će svijetlo biti konstantno upaljeno ili će se pojaviti samo pri upotrebi WC-a.

Sigma80 nudi i nekoliko dodatnih postavki poput automatskog ispiranja ukoliko WC nije bio korišten neko dulje vrijeme. Opcija je to koja se dodatno može podesiti uz pomoć vodoinstalatera, a time ćete izbjeći neugodne mirise i zadržati konstantnu svježinu u vašoj kupaonici.

Tehnologija kao potvrda kvalitete

Geberit je ovim tehnološki savršenim proizvodom dodatno pomaknuo granice modernizacije na području sanitarnih proizvoda. Higijenski savršen proizvod koji svojom elegancijom i visokom tehnologijom dokazuje koliko Geberit ulaže u modernizaciju svojih proizvoda. Kao većina dosadašnjih proizvoda Sigma80 tipka za aktiviranje pazi na potrošnju vode i time potvrđuje još jednom koliko Geberit ulaže u očuvanje vodnih resursi.

 

www.geberit.hr

Dodatne informacije:
Geberit d.o.o.: Alja Murovec, Voditeljica komunikacija, alja.murovec@geberit.com
Indigo komunikacije: Matko Branković, PR manager, matko.brankovic@indigo.hr

Materijali