Ulaz za korisnike

Geberitom protiv neugodnih mirisa

Geberitom protiv neugodnih mirisa
 
Geberitom protiv neugodnih mirisa
Geberitom protiv neugodnih mirisa

Geberit DuoFresh je idealan dodatak za mirisnu kupaonicu

Bezbroj puta ste morali otvarati prozore u kupaonici, kako bi neugodni mirisi nestali. Ponekad niti takvi potezi nisu ostvarivi, zimi pogotovo kad je ipak malo hladnije vani. Geberit je oduvijek razmišljao sa strane potrošača te zaključio da još jedanput mora inovacijom i kvalitetom nadvisiti očekivanja. Neprimjetan proizvod koji se izvrsno uklapa u dizajnerski koncept Geberit tvrtke.

Kraj neugodnim mirisima Geberit DuoFresh je inovacija i funkcionalnost u jednom.

Jednostavnost upotrebe i ogromna efikasnost u suzbijanju neugodnih mirisa u kupaonici. DuoFresh je novi, unaprijeđeni vodokotlić koji osim regularnih karakteristika ima dodatno unaprijeđene funkcije

. Geberit DuoFresh se poput već poznatog ugradnog vodokotlića Geberit Duofixa vrlo brzo i jednostavno može instalirati. U vodokotliću je ugrađen električki modul koji se skriva iza tipke za aktiviranje Sigma40.

Tu je i mirisni izvadak koji se aktivira pritiskom na malu sklopku te se naknadno isključuje automatski, nakon postavljenog vremena od 10 minuta. Procedura koju DuoFresh prati u borbi protiv neugodnih mirisa je vrlo jednostavna: zrak koji sadrži neugodne mirise izlučen je direktno iz WC školjke putem dovoda vode, pročišćen upotrebljavajući aktivni karbonij i tako se vraća direktno u sam prostor kupaonice.

Još jedna bitna funkcija DuoFresha je ta da je izravno povezan s uštedom energije, što je još jedan dokaz konstantne osviještenosti Geberit tvrtke.

Dovoljno je da uzmemo primjer četveročlane obitelji, koja recimo u prosjeku otvori prozor u kupaonici četiri puta na dan po 10 minuta, i tako potroši godišnje 44kWh energije. Često se dogodi da prozor ponekad u zaboravu ostane i otvoren, pa je i potrošnja energije veća.

DuoFresh omogućuje potrošnju od samo 2 kWh, dvadeset puta manje nego uobičajeno prozračivanje kupaonice otvaranjem prozora.

Neutralni mirisi, ušteda energije, ugodna atmosfera i zrak u kupaonici su glavni aduti i dokaz da je Geberit još jednom nadvisio očekivanja. DuoFresh je još jedan izvrstan i uglađen spoj dizajna i kvalitete tvrtke Geberit, i naravno dopunjen ugodnim ili neodoljivim mirisima.

www.geberit.hr

Dodatne informacije:

Geberit d.o.o.: Alja Murovec, Vodja komunikacij, alja.murovec@geberit.com Indigo komunikacije: Matko Branković, PR asistent, matko.brankovic@indigo.hr

Materijali

  • Geberitom protiv neugodnih mirisa