Ulaz za korisnike

GENEO - Ulazna vrata s jedinstvenim vrijednostima toplinske izolacije

|
GENEO - Ulazna vrata s jedinstvenim vrijednostima toplinske izolacije
 
GENEO - Ulazna vrata s jedinstvenim vrijednostima toplinske izolacije
Savršenstvo energetske učinkovitosti

Toplinska izolacija za sve zahtjeve

GENEO profili ulaznih vrata jesu energetski najučinkovitiji profili svoje klase zahvaljujući materijalu visoke tehnologije RAU-FIPRO i inovativnoj konstrukciji profila. Konstrukcija profila s 6-komornom tehnologijom, dubina ugradnje od 86 mm i izbjegavanje hladnih mostova odricanjem od čeličnih armatura dopunjuju se u jednom sustavu. U kombinaciji s termo modulima i punjenjem ulaznih vrata debljine do 53 mm GENEO ulazna vrata postižu Ud vrijednost od čak 0,51 W/m²K: savršenstvo energetske učinkovitosti.

Najveća energetska učinkovitost pomaže u uštedi troškova. Fleksibilni sustav profila ulaznih vrata dorastao je svim energetskim zahtjevima.

GENEO profili ulaznih vrata postižu već i u standardnoj izvedbi najbolje vrijednosti toplinske izolacije. Odlučujete se za ulazna vrata, koja već danas ispunjavaju buduće EnEV* standarde i dugoročno osiguravaju vrijednost Vaše nekretnine.

*Uredba o uštedi energije njemačkog ministarstva graditeljstva

Čuvanje resursa

Što više uložite u izolaciju svojih objekata, to je veća ušteda energije. S ulaznim vratima i prozorima GENEO sustava aktivno pridonosite pozitivnoj energetskoj bilanci i tako čuvate okoliš, a naravno i svoj novčanik.

Koeficijent toplinskog prolaza

Što je manja U vrijednost, to je bolja toplinska izolacija. A to se neposredno odražava i na Vaše troškove grijanja.

Uf = frame (okvir)

Ug = glass (staklo)

Ud = door (vrata)

Veličinom Ud definira se ukupna izolacija ulaznih vrata.

GENEO ulazna vrata s armaturom

Ud = 1,2 W/m²K (punjenje UP = 1,2)

GENEO ulazna vrata bez armature 

Ud = 0,77 W/m²K (punjenje UP = 0,6)

GENEO ulazna vrata s termo modulima

Ud = 0,51 W/m²K (punjenje UP = 0,317)

Savršeni dizajn novina u svakom detalju

Dizajnerski skriveni okovi za Vaša ulazna vrata

Opcionalno za GENEO ulazna vrata sada se nude unutarnji dizajnerski okovi za sve izvedbe profila u bijeloj boji. Na taj se način odlučujete za posebno naglašeni dizajn.

Okovi za ulazna vrata u boji

Naravno da imamo i klasične okove – za sve izvedbe profila u bijeloj boji, lakirane ili kaširane.

Raznovrsnost boja - Baš po vašim željama

Ulazna vrata od GENEO profila dostupna su Vam u bijeloj boji, kaširana folijom ili lakirana. Sve su varijante otporne na vremenske nepogode, postojane na utjecaje iz okoliša, iznimno otporne na sunčevu svjetlost i jednostavne za održavanje.

Lakiranje

Više od 170 RAL boja stoji Vam na raspolaganju pri odabiru boja.

Kaširanje folijom

Za kaširanje folijom na raspolaganju Vam stoje uniboje ili drvo-dekori sa strukturiranim ili glatkim površinama. Konstrukcija profila Vaših ulaznih vrata može se kombinirati sa svim punjenjima ulaznih vrata debljine do 53 mm. Vaš će Vam specijalizirani trgovac ponuditi veliki izbor.

Za svakodnevicu - za budućnost

Postojane vrijednosti i jdenostavna za održavanje

Ulazna vrata nisu samo područje ulaza u Vašu kuću. Ona su njezino samo središte. Zahtjevi su mnogostruko veći nego prema prozorima. Tu je važno da svi elementi budu robusni te da se vrata čak i nakon proteka mnogih godina još uvijek mogu otvarati i zatvarati bez poteškoća i pouzdano. Materijal visoke tehnologije RAU-FIPRO je garancija komfora Vaših novih ulaznih vrata. Zahvaljujući trima brtvenim razinama koje idu ukrug, tlak zatvaranja optimiran je tako da se vrata mogu uvijek lako zatvoriti. Od praga do okova, svi su elementi usklađeni jedni prema drugima.

Dugotrajnost, postojana vrijednost, jednostavno održavanje

Okviri ulaznih vrata od GENEO profila vrlo su jednostavni za održavanje zahvaljujući finiširanoj površini visoke definicije (HDF). Ta krajnje glatka površina manje je podložna prljanju, a otporna je i na agresivnije uvjete iz okoliša. Zajedno s odgovarajućim punjenjem ulaznih vrata Vaša ulazna vrata na taj način ostaju dugo lijepa i imaju postojanu vrijednost.

NON-STOP sigurni

Zaštićenost uz najveću toplinsku izolaciju

GENEO ulazna vrata od materijala visoke tehnologije RAU-FIPRO postižu vrhunske vrijednosti u pitanjima sigurnosti. Posebno izumljena koncepcija sigurnosnih mehanizama brine se za to da se u svoja četiri zida non-stop osjećate sigurnima. Ulazna vrata od armiranih GENEO profila bez čelika udovoljavaju klasi prepreka provalama WK 2.

Zahtjevi klase WK 3 mogu se uz pomoć GENEO sustava i odgovarajućih dodatnih mjera provesti u praksu bez ikakvih problema. Djelotvornost u točki energetske učinkovitosti ostaje i dalje neograničeno dobra.

Savršeni materijal visoke tehnologije

1. Stabilan na udarce

RAU-FIPRO – to je savršenstvo visoke tehnologije s inovativnom recepturom materijala. Najveća stabilnost profilne jezgre postavlja sasvim nova mjerila kod sustava profila prozora i vrata.

2. Neponovljivo inovativno

RAU-FIPRO rezultat je REHAU razvojnih kompetencija i moći inovacije koji traju više od 60 godina. Ova novina u našoj branši postavlja nove zahtjeve s materijalom od vlakana visoke tehnologije, koji profilnoj jezgri daje maksimalnu stabilnost. Nakon konstrukcije zrakoplova i formule 1 materijali s vlaknima sada donose maksimalnu učinkovitost i u gradnji prozora.

3. Kvalitativno visokovrijedno

Najbolji polazni materijali i najviše postavljena mjerila obrade brinu se za izvrsnu kvalitetu i dugovječnost profila od RAU-FIPRO materijala - ćak i pri najvećim opterećenjima.

RAU-FIPRO – visoka tehnologija za Vaše prozore i vrata!

Pregled svih karakteristika:

- Sustav prozorskih profila GENEO

- Ugradbena dubina: 86 mm / 6-komorni sustav

- Toplinska izolacija: Ud = 0,51 W/m2K (s punjenjem koje se podudara s prozorskim krilima Up = 0,317 W/m2K)

- Zvučna izolacija, klasa zvučne zaštite (VDI 2719): Do SSK 5 bez čelika (staklo 50dB = Rw,p 47 dB) uključena je i optimalna toplinska izolacija

- Koncepcija statike: Ojačano staklenim vlaknima s RAU-FIPRO, IVS (integrirani sustav ojačanja)

- Prepreka provalama: Do WK 2 bez čelika pri najboljoj toplinskoj izolaciji, moguće i do WK 3

- Koncepcija nepropusnosti: 3 brtvene razine koje idu ukrug

- Površina: Jednostavna za održavanje i postojana zbog REHAU HDF površine

- Podni prag bez prepreka: Za gradnju u skladu s potrebama invalida i zahtjevima invalidskih kolica dobivate podni prag prema DIN 18024,18025 i 18040 visine od 20 mm.

Ispitano i izmjereno

Neponovljiva svojstva brinu se za najbolje vrijednost

Nepropusnost na tuču

Tuča predstavlja ekstremno opterećenje. I ovdje se savršeno dopunjuju koncepcija integriranog armiranja i vrlo učinkovita koncepcija nepropusnosti, a testovi su položeni s izvrsnim.

Opteretivost tlakom vjetra

Pri ekstremnom tlaku vjetra, kao i opterećenjima uslijed usisa i tlaka koja se mijenjaju, statička opteretivost GENEO sustava pokazala se posebno dobrom. Puno armiranje i konstrukcija orijentirana na okvir iznimno dobro podnose i težine stakla.

Ispitano i provjereno

REHAU – to je vodeća kompetencija u proizvodnji proizvoda na osnovi polimera izvrsne kvalitete. Već više od 60 godina REHAU provodi razvijanje sve učinkovitijih materijala i proizvoda. Na tržište se plasira samo ono, što je udovoljilo visokim REHAU zahtjevima za kvalitetom u ispitnom centru u vlasništvu tvrtke i što je intenzivno testirano u neutralnim, neovisnim institutima. Ti visoko postavljeni zahtjevi dosljedno su i bez izlika provedeni u praksu i kod GENEO profila.

REHAU nudi ispitanu kvalitetu:

Obje razvojne lokacije tvrtke u Rehauu i Eltersdorfu, kao i tvornica u Wittmundu, nose ISO certifikate.

Sustav profila GENEO® - Budućnost vašeg doma

Važna nam je kompetencija

REHAU surađuje samo s iskusnim tvrtkama specijaliziranima za prozore. Ovdje Vas školovani djelatnici stručno savjetuju: kako pri novogradnji Vaše kuće tako i pri renoviranju – od oblikovanja preko funkcionalnih karakteristika, kao što su toplinska izolacija i zvučna zaštita, pa sve do prepreka provalama. Prozori se proizvode, isporučuju i montiraju točno prema Vašim predodžbama.

Iskustvo stvara kvalitetu

Već više od pet desetljeća REHAU razvija i proizvodi sustave profila za prozore, fasade i vrata, kao i sustave za rolete. Inovativno razmišljanje, mogućnost provedbe u praksi i tradicionalno visoko postavljeni zahtjevi za kvalitetom naše su mjerilo. Pritom stručnjaci tvrtke REHAU koriste i dragocjene spoznaje iz područja tehnike zgrade i niskogradnje, u kojima je ta tvrtka, koja posluje diljem svijeta, uspješno prisutna također mnogo godina. Te sinergije te usko partnerstvo s tvrtkama specijaliziranima za prozore i s brojnim njihovim djelatnicima školovanima na REHAU AKADEMIJI od tvrtke REHAU učinili su vodećeg proizvođača sustava profila za prozore, fasade, vrata i rolete.

Savršenstvo energetske učinkovitosti

GENEO obitelj je savršena. Osim ulaznih vrata ovdje ćete dobiti i energetski učinkovite prozore i klizna vrata od materijala visoke tehnologije RAU-FIPRO.

www.rehau.hr

Materijali

 • Dizajnerski skriveni okovi za Vaša ulazna vrata

  Dizajnerski skriveni okovi za Vaša ulazna vrata

 • Okovi za ulazna vrata u boji

  Okovi za ulazna vrata u boji

 • Kaširanje folijom i Lakiranje

  Kaširanje folijom i Lakiranje

 • S lakoćom do najveće stabilnosti -
GENEO profili ulaznih vrata posjeduju konstrukciju
orijentiranu na okvir, znatno su lakši, ali su, unatoč
tome, podjednako stabilni kao i uobičajeni profili
s čelikom.

  S lakoćom do najveće stabilnosti - GENEO profili ulaznih vrata posjeduju ...

 • Koncepcija brtvljenja -
Tri brtvene razine koje idu ukrug osiguravaju nepropusnost,
čak i u području podnih pragova. Optimizirani
oblik brtvi i veliki brtveni prorez jamče lakoću
otvaranja ulaznih vrata.

  Koncepcija brtvljenja - Tri brtvene razine koje idu ukrug osiguravaju nepropusnost, čak i u ...

 • RAU-FIPRO profilna jezgra
Profilna jezgra od materijala visoke tehnologije
RAU-FIPRO daruje sustavu ulaznih vrata maksimalnu
stabilnost.

  RAU-FIPRO profilna jezgra Profilna jezgra od materijala visoke tehnologije RAU-FIPRO daruje sustavu ...

 • Skriveni okovi
Okovi GENEO style, koji se opcionalno mogu i sakriti,
nude ekskluzivan, visokovrijedni izgled.

  Skriveni okovi Okovi GENEO style, koji se opcionalno mogu i sakriti, nude ekskluzivan, ...

 • Optimalna toplinska izolacija -
GENEO ulazna vrata raspolažu sa šest funkcionalnih
komora, koje se mogu upotrebljavati u različite svrhe.
Primjerice za termo module ili armature.

  Optimalna toplinska izolacija - GENEO ulazna vrata raspolažu sa šest funkcionalnih komora, koje ...

 • GENEO ULAZNA VRATA