Ulaz za korisnike

Glineni crijep - Moderan odabir tradicionalnog materijala

|
Foto: Tondach
 
Foto: Tondach
Tradicionalni građevinski materijali i dalje su idealno rješenje, kako za sanaciju, tako i za novogradnju. Osim što su provjereno izvrsne kvalitete, oplemenjeni su modernim izgledom i mogućnostima upotrebe.

Tondach crijep pokrovni je materijal koji pruža zaštitu od nepredvidivo promjenjivih klimatskih uvjeta, te je ekološki primjeren, jer se proizvodi potpuno bez kemijskih dodataka. Kao takav nosi internacionalni certifikat „Nature Plus“ koji jamči najviše standarde izrade. Čisti glineni crijep peče se na preko 1000°C što mu vijek trajanja produžuje na preko 100 godina!

Ukoliko funkcionalnost želite oplemeniti i određenim vizualnim karakteristikama, svoje preferencije možete izraziti kroz čak 400 kombinacija modela i boja. Primjerice, Tondach crijep velikog formata Jupiter, osim u prirodno crvenoj, nudi se i u 13 drugih boja mat ili sjajnog finiša. To su, na primjer, neutralnije boje poput crvene engobe i mat bakrenosmeđe ili intenzivne plave i zelene glazure.

Ovaj prešani crijep s dvostrukim horizontalnim i bočnim utorima prilagođava se svim krovištima i omogućuje sigurno prekrivanje, pa ne morate strahovati od jakih ljetnih oluja. Također, ima mogućnost kliznog letvanja, a kod pokrivanja krova s preklopom upotrebljava se fazonski komad polovica crijepa. Tondach Jupiter u ponudi ima i odzračnike za brz protok vrućeg i vlažnog zraka, te rubni crijep koji će štititi zabate.

Uz garanciju od 33 godine, možete biti sigurni da će vaša pasivna, solarna ili niskoenergetska kuća biti optimalno zaštićena, te da će se trošak energije smanjiti za do 20% godišnje. Osim toga, pravilno izvedenim i estetski privlačnim krovom povećava se vrijednost nekretnine.

Ako vam je potrebna pomoć pri odabiru idealnog materijala za dom, s povjerenjem se obratite stručnim Tondach prodajnim predstavnicima, koji će vas posjetiti i pomoći vam osmisliti i provesti sistemsko rješenje baš po vašoj mjeri.

Više informacija  potražite na tondach.hr i Facebooku.

Materijali

 • Jupiter 1

  Jupiter 1

 • Jupiter 2

  Jupiter 2

 • Jupiter 3

  Jupiter 3

 • Jupiter 4

  Jupiter 4

 • Jupiter 5

  Jupiter 5

 • Jupiter 6

  Jupiter 6

 • Jupiter 7

  Jupiter 7