Ulaz za korisnike

Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2007. god.

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sponzorstvo i prezentaciju Vaše tvrtke u sklopu otvorenja i postava GODIŠNJE IZLOŽBE OSTVARENJA HRVATSKIH ARHITEKATA U 2007. GODINI. Udruženje hrvatskih arhitekata već tradicionalno svake godine dodjeljuje više nagrada- priznanja kao poticaj stvaralaštvu s područja arhitekture, urbanizma i dizajna te kao poticaj javnoj afirmaciji misli i djela hrvatskih arhitekata, u cilju promicanja društvene uloge arhitektonskog stvaralašta i vrednovanja arhitektonskih dostignuća:

“VIKTOR KOVAČIĆ” za najuspješnije arhitektonsko ostvarenje te istu za životno djelo kao najviše priznanje za cjelokupan životni opus, “NEVEN ŠEGVIĆ” za znanstveno-istraživački, publicistički, kritički i teorijski rad na području arhitekture, “DRAGO GALIĆ” za najuspješnije ostvarenje na području stambene arhitekture, “BERNARDO BERNARDI” za najuspješnije ostvarenja na području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja; Izložba će biti održana početkom ožujka 2008. Godine u Muzeju arhitekture ili Gliptoteci. O točnom terminu i mjestu održavanja biti ćete obaviješteni najkasnije do 15.02. 2008. god. Predstaviti će se preko 150 autorskih ostvarenja, a nagrade laureatima bi tradicionalno trebao uručiti Marina Matulović-Dropulić, ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva i ministar kulture Božo Biškupić. Na otvorenju se očekuje nazočnost predstavnika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika UHA-e, arhitekta Goran Rako, te mnogih osoba iz stručnog i javnog života grada Zagreba.

Smatramo da želite biti dio te akcije a mogućnosti prezentacije Vaše tvrtke i sudjelovanja u svečanom otvaranju su: ● Isticanje logotipa na obavijesti i pozivnice koje će UHA slati svojim članovima i svojim suradnicima prilikom otvaranja izložbe. • Isticanje logotipa firme na web portalu Udruženja hrvatskih arhitekata ● Isticanje plakata firme (dim. 70x100 cm, kaširano), mogućnost dijeljenja brošura, kataloga i drugih promotivnih materijala tvrtke na otvaranju izložbe. ● Pola stranice oglasnog prostora u časopisu Čovjek i prostor 03-04/ 2008 (naklada je 2700 primjeraka, od čega se 2500 šalje na adrese pretplatnika, među kojima su svi ovlašteni arhitekti u Hrvatskoj, članovi Hrvatske komore arhitekata) ● Multimedijalna prezentacija (projekcija reklamnog materijala/ kratkog filma ili logotipa tvrtke)

Osnovna cijena sponzorstva programa je 6.000,00 kuna (*na iskazani iznos zaračunava se 22% poreza na dodatnu vrijednost) Nadamo se da vam je zanimljiva ova izložba kao mogućnost prezentacije i ponovne suradnje sa Udruženjem hrvatskih arhitekata na obostrano zadovoljstvo. S poštovanjem, Tamara Domljanović Marketinga&PR manager UHA Za informacije o uvjetima sponzoriranja manifestacije i oglašavanja molimo Vas da se obratite Udruženju hrvatskih arhitekata, Trg bana J. Jelačića 3/I, 10 000 Zagreb, tel. ++ 385 (0)1 48 16 140, ++ 385 (0)1 48 16 151: tamara@uha.hr

Tvrtka:__________________________________ Adresa:_________________________________ MB: ____________________________________ Osoba za kontakt: _________________________ Broj telefona:_____________________________ Broj telefaksa:_____________________________ E- mail: __________________________________

Materijali