Ulaz za korisnike

Gore ili dolje. Ja odlučujem kako i kada.

|
Gore ili dolje. Ja odlučujem kako i kada.
 
Gore ili dolje. Ja odlučujem kako i kada.
Zaštita od sunca ili pak sunčeva svijetlost sa samo jednim pritiskom na SOMFY daljinskom upravljaču. Ručni način otvaranja i zatvaranja roleta ujutro, kad ima previše svjetla ili kad ga ima premalo, uzima puno vremena. Svakako, činjenica je da sve to puno brže i jednostavnije ako imate motorizirane i daljinsko upravljane rolete!

SOMFY je vodeći svjetski brand na području motora, automatskih sustava i rješenja za sve vrste sjenila (rolete, tende, venecijanere, zavjese, rolo platna, grilje ...) koja će biti u potpunom skladu s vašim zahtjevima.

S automatizacijom vaših sjenila ne morate pojedinačno dizati ili spuštati svako sjenilo. Sve što trebate je jedan daljinski upravljač koji će stvoriti najbolji ugođaj u vašem domu, kako bi skriveni od znatiželjnih pogleda na miru, gledali televiziju, pretraživali po internetu, čitali knjigu i budili se ujutro. Sve ove prednosti omogućuje vam novi Somfyjev daljinski upravljač Telis 16 RTS. Ne samo da je inteligentan, već je i lijepog dizajna.

Zaokruženih linija s velikim ekranom za bolju čitljivost sadrži sve što očekujete od jednog centraliziranog daljinskog upravljača: jednostavno programiranje i korištenje, možete upravljati do 16 kućnih aplikacija ili grupa, npr. sva zatvaranja u vašoj kuhinji, dnevnom boravku, tendama ili roloima.

Morate li brzo napustiti kuću? Ili ste zaboravili spustiti sve rolete prije spavanja? Ovo je razlog zašto trebate imati Telis 16 RTS nadomak ruke kako bi samo jednim pritiskom na dugme daljinskog upravljača zatvorili sve uređaje na svakom katu vaše kuće, bez rizika da ste zaboravili na nekog od njih.

Svakom kanalu možete dati naziv, ikonu i/ili broj. Izbor između dviju od izvedba: srebrni (silver) ili bijeli (pure) sa garancijom od 2 godine, uklopiti će se u bilo koji interijer. Između ovogodišnjih Somfy noviteta, pored Telis 16 RTS izdvajamo i Somfyjeve najnovije zidne upravljačke jedinice Smoove RTS. S inovativnom tehnologijom osjetljivom na dodir, Smoove djeluje besprijekorno, intuitivno i interaktivno s kućnim okruženjem. Modernog su dizajna i stoga će se lako uklopiti u bilo koju vrstu interijera.

Želite li spustiti roletu, podignuti tendu na terasi ili zatvoriti zavjesu? Za sve to potreban vam je samo lagani dodir Smoove-a i stvorit ćete pokretanje koje želite. Kad god odaberete kretanje... gore, dolje, zaustavljanje ili „my“ omiljeni položaj, Smoove emitira zvučni signal i pruža vizualnu povratnu informaciju.

Današnja potražnja sve više inzistira na proizvodima dugovječne estetske vrijednosti. Smoove RTS zidni prekidači sa svojim jednostavnim i čistim linijama te dizajnom u trendu, prkosi vremenu. Prirodni ambijent drva, lako se kombinira sa suptilnošću i jednostavnošću bijelih, crnih ili metalik tonova, a time se potpuno uklapa u sve vrste interijera. Zahvaljujući bogatom izboru Somfy okvira (8 boja okvira) i RTS modula (4 boja RTS modula), Smoove RTS postaje dio dekoracije i osobnog stila vašeg interijera.

Smoove bežične zidne upravljačke jedinice osim što su jednostavne za korištenje, jednostavne i fleksibilne su i za instalaciju; bez ikakvih žica, bez kabela i bez rizika da ćete oštetiti zidove odnosno interijer.

Inovativno, funkcionalno, jednostavno, estetsko, pouzdano, to je Smoove RTS =

Više informacija o svim SOMFY proizvodima možete naći na našim web stranicama: www.somfy.com.hr

SOMFY predstavništvo za Hrvatsku BFT-ADRIA d.o.o. Obrovac 39 51218 Dražice Tel: 051/502-640 Fax: 051/502-646 e-mail: office_hr@somfy.com

Materijali

  • Gore ili dolje. Ja odlučujem kako i kada.

    Gore ili dolje. Ja odlučujem kako i kada.