Ulaz za korisnike

Gorenje je izlagalo svoje najbolje proizvode na sajmu LivingKitchen 2011 u Kölnu

|
Gorenje je izlagalo svoje najbolje proizvode na sajmu LivingKitchen 2011 u Kölnu
 
Gorenje je izlagalo svoje najbolje proizvode na sajmu LivingKitchen 2011 u Kölnu
Gorenje je izlagalo svoje najbolje proizvode na sajmu LivingKitchen 2011 u Kölnu

Skidanje vela tajne s ekskluzivnih ugradbenih aparata Gorenje+ koji imaju jedinstveni iChef+ modul pećnice iChef+

Nova međunarodna izložba LivingKitchen je trgovački sajam koji se fokusira na sve aspekte kuhinja nudeći kako poslovnim posjetiocima sajma tako i širokoj publici priliku da iskuse kućne interijere budućnosti. Sajam je zanimljiv specijalistima i ekspertima, kuharima amaterima, gurmanima i štovateljima tehnologije i dizajna. Gorenjev izložbeni prostor br. C 020 u Hali 5.2, koji se prostire na preko 350 kvadratnih metara, predstavit će izbor noviteta i inovacija s reflektorima usmjerenim na premijeru ekskluzivnih ugradbenih aparata robnog znaka Gorenje+ koji uključuju i pećnicu s jedinstvenim modulom iChef+ kao nositeljem globalne revolucije.

Franjo Bobinac, predsjednik i izvršni direktor Gorenja: "Razvoj novih proizvoda jedan je od motora koji potiču rast Gorenjevog poslovanja. Rezultati najnovijih razvojnih aktivnosti bit će premijerno prikazani na sajmu u Kölnu, na jednom od tri najvažnija sajma za našu industriju, pored Milana i Berlina. Posebno smo ponosni što pred našim poslovnim partnerima i širokom publikom možemo skinuti veo s našeg novog robnog znaka Gorenje+ uvedenom specijalno za distribuciju kroz kuhinjske studije odnosno ateljee. Prošireni portfelj robnih znakova i inovativnih proizvoda još će više potaknuti prodaju naših proizvoda s osnovnim robnim znakom".

Gorenjevo izlaganje biti će posebno usmjereno na prezentiranje širokog i raznolikog niza premium ugradbenih aparata. To će uključiti skidanje vela s Gorenje+ ekskluzivnih ugradbenih aparata dobavljivih kod specijalista za kuhinje i namijenjenih najzahtjevnijim klijentima. Partnerstvo s odabranim specijalistima za kuhinje počiva na solidnoj distribucijskoj mreži Skupine Gorenje koja je prisutna u 70 zemalja na svim kontinentima.

Gorenje+ ekskluzivni aparati temelje se na razumljivom konceptu korisničkog iskustva i dizajna u kojem se kombinira široki niz superiornih aparata za kuhanje i hlađenje kao i perilice posuđa. Ti se aparati ponose brojnim tehnološki naprednim svojstvima, čak i globalnim inovacijama. Gorenje+ je prvo koje nudi pećnice s jedinstvenim programskim modulom iChef+ s velikim TFT pokazivačem u boji koji omogućava biranje funkcija jednostavnim klizanjem prsta po zaslonu. To je revolucija koja koristi do danas najsnažniji računalski upravljački sustav za pećnicu u svrhu omogućavanja izvrsnih rezultata kuhanja a koji je i patentno zaštićen. Upravljanje pećnicom postaje čisto zadovoljstvo koje priziva najuzbudljiva iskustva koja nude elektronski proizvodi za široku potrošnju.

Uz prezentaciju Gorenjevih noviteta i premijeru znaka Gorenje+, dio izložbenog prostora prikazat će robni znak Atag, vodeći zapadnoeuropski dizajnerski robni znak koji kao dio međunarodne Gorenje Group postoji od 2008. godine.

Sudjelujući na LivingKitchen, novoj međunarodnoj dvogodišnjoj kuhinjskoj priredbi, Gorenje ostaje vjerno svojoj misiji proizvođača dobro dizajniranih kućanskih aparata čija inovativna i tehnološki napredna rješenja nameću nove trendove.

IMM izlaže kućne interijere budućnosti. Obilježava ju koncentrirana prezentacija cijelog spektra proizvoda i usluga međunarodnog sektora namještaja i dizajna interijera. Glavni dobavljači iz Njemačke, ostatka Europe i iz cijeloga svijeta pokazat će svoje najnovije proizvode. IMM Cologne je središnje mjesto sastanka dobavljača i donositelja odluka iz svih svjetskih tržišta, sa 100.000 posjetilaca i 1.053 izlagača 2010. godine.

LivingKitchen, nova međunarodna bijenalna kuhinjska predstava - paralelna s IMM Cologne - trgovački je sajam usmjeren na sve aspekte kuhinja koji nudi kako poslovnim posjetiocima tako i širokoj publici mogućnost da dožive kućne interijere budućnosti.

Gorenje

Učinkovito kombinirajući pametnu tehnologiju, izvanredni dizajn, skrb za okoliš i veliku vrijednost u svakom od aparata Gorenje kroz 60 godina, Gorenje europskim vodećim proizvođačima kućanskih aparata stalno podiže letvicu standarda kakvoće i očekivanja potrošača. Gorenjevu kakvoću i reputaciju svjedoče brojne prestižne međunarodne nagrade kao što su Red Dot Design Award, Plus X AwardTM, Grüner Stecker prize, Get Connected Product of the Year Award, Product Innovation Award, Trusted Brand, Superbrands, Icograda Excellence Design Award, ICSID Excellence Design Award, Innovation of the year, samo da nabrojimo neke od njih.

http://www.gorenjegroup.com/en/livingkitchen2011-pressroom

Materijali