Ulaz za korisnike

Gorenje retro hladnjaci u novim bojama

|
Gorenje retro hladnjaci u novim bojama
 
Gorenje retro hladnjaci u novim bojama
Gorenje retro hladnjaci

Jednostavno hladni, neizmjerno cool Upoznajte novu kolekciju rashladno-zamrzivačkih aparata Gorenje Retro koja oduševljava elegantnom, romantičnom ili drskom paletom boja. Ono što izaberete je vrhunska tehnologija u novom obliku koja očarava dahom nostalgije. Zaobljeni retro dizajn je znak raspoznavanja cijele kolekcije dizajnerski i tehnološki dorađenih, štedljivih i za okoliš prihvatljivih aparata koji se s novim bojama odlično slažu s vašim očekivanjima drugačijeg i s vašim stilom života. Budite elegantni, romantični, zaigrani ili drski. Dozvolite si još više, izaberite svoj stil i budite – Chic, Vintage ili Funky.

Cijene za nove modele su od 4.799 do 6.599 kuna.

Gorenje Retro Chic kolekcija oduševit će prije svega suvremene klasike, ljubitelje minimalizma s izabranim komadima elegantnog namještaja. Odlučne vizionare koji se zaklinju u »manje je više« i potpunu usklađenost. Njima su posebno namijenjeni Gorenjevi retro ljepotani u očaravajućim nijansama Bordeaux, Silver i Black. Jednostavna elegancija u kojoj nema ničega previše.

Gorenje Retro Vintage kolekcija će svojim smirenim nijansama boje posebno privući nostalgičare, vječne romantičare i ljubitelje prirodnih nijansi. Namijenjena je svima onima koji se znaju opustiti, uživati u klasičnoj umjetnosti i onima koji vole nove slike sa starim značenjem. Za njih su dizajnirani rashladno-zamrzivački aparati u prestižnim bojama Dark Chocolate, Royal Coffee i Champagne. Samo je najbolje dovoljno dobro.

Gorenje Retro Funky kolekcija je namjerno namijenjena svim razigranim ljubiteljima slobode, vječitim optimistima i radoznalim putnicima. Svim ljubiteljima adrenalina čija je jedina granica beskonačno nebo. Kao prirasli uz kožu biti će im retro aparati u modernim, živahnim i primamljivo sočnim nijansama: Lime Green, Raspberry Pink i Juicy Orange. Svima onima koji sanjaju u bojama.

Gorenje Retro kolekcija s bogatim izborom boja sada za sve one koji sanjaju u bojama a do sada su uzalud tražili pravu boju svojeg omiljelog modela hladnjaka. Tu so retro cool hladnjaci – Chic, Vintage ili Funky. Koji je pavi za vas? Riješite kviz i izaberite svoj stil!

www.gorenje.com/retro/si www.gorenje.hr

Materijali