Ulaz za korisnike

Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu- NOVI INFOGR@D, 7. broj!!!!

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 

ZAGREB - Časopis studenata GF-a u Zagrebu, koji je svakim brojem sve kvalitetniji i sadržajniji i ovim brojem donosi brojne zanimljivosti počevši od projekata SZ-a, preko stručnih članaka, događanja na faksu i studentskog života do aktualnog intervjua s novim dekanom Građevinskog fakulteta prof.dr.sc . Mladenom Radujkovićem.

Dragi čitatelji, ponosno Vam javljamo da je podružnica Studentskog Zbora GF-a izdala novi broj, već svima poznatog, Infogr@da.

Časopis studenata GF-a u Zagrebu, koji je svakim brojem sve kvalitetniji i sadržajniji i ovim brojem donosi brojne zanimljivosti počevši od projekata SZ-a, preko stručnih članaka, događanja na faksu i studentskog života do aktualnog intervjua s novim dekanom Građevinskog fakulteta prof.dr.sc . Mladenom Radujkovićem. Sudeći po velikom zanimanju za novi broj, vjerujemo da ćemo ponovno ispuniti Vaša očekivanja i dobiti, ne samo prolaznu ocjenu, već Vam izmamiti osmijeh i zadovoljstvo. Svakako želim spomenuti interes sponzora koji se svakim brojem povećava, te nam s jedne strane ukazuje na kvalitetu lista kao studentskog rada, a s druge omogućava financijsku potporu koja nam je prijeko potrebna za izdavanje lista i podmirenje brojnih troškova. Iskoristio bih priliku pozvati sve Vas, čitatelje i potencijalne suradnike, te sponzore da svoje kritike, pohvale i dobre namjere pošaljete na mail: stzbor@grad.hr ili faksom na 01/4828-050 kako bi u korak s vremenom, ne samo održali kvalitetu lista, nego i evolvuirali na višu razinu. Svi zainteresirani za primjerak novog, 7. broja Infogr@da, možete se javiti i naručiti ga putem već spomenutog maila: stzbor@grad.hr ili telefonom na broj 01/ 4639-304. Napomenio bih, ukoliko ste zainteresirani za stare primjerke Infogr@da, također možete naručiti na spomenute kontakte. Toni Miše, gl. urednik Toni Miše 091/ 526 09 50 095/ 905 87 13 toni.grad@gmail.com

Materijali