Ulaz za korisnike

GRADITELJSTVO, INTERKLIMA, OBRTNIŠTVO, ZAGREB TRANSPORT SHOW 5.-9. travnja 2011. godine

|
GRADITELJSTVO, INTERKLIMA, OBRTNIŠTVO, ZAGREB TRANSPORT SHOW 5.-9. travnja 2011. godine
 
GRADITELJSTVO, INTERKLIMA, OBRTNIŠTVO, ZAGREB TRANSPORT SHOW 5.-9. travnja 2011. godine
GRADITELJSTVO, INTERKLIMA, OBRTNIŠTVO, ZAGREB TRANSPORT SHOW 5.-9. travnja 2011. godine

Zagrebački velesajam - u zajedničkom terminu od 05. do 09. travnja 2011. orgaizira međunarodne sajmove GRADITELJSTVO, INTERKLIMU, OBRTNIŠTVO I ZAGREB TRANSPORT SHOW

Očekuje se da će nastup 450 izlagača iz 21 zemlje svijeta, okupit više od 20.000 posjetitelja.

Sajam GRADITELJSTVA dokazao se kao najznačajniji poslovni događaj graditeljske struke ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. Već tradicionalno održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske.

Zahvaljujući bogatom izložbenom i stručnom dijelu, svake je godine nezaobilazno mjesto susreta izlagača sa stručnim i poslovnim posjetiteljima, jer na jednom mjestu pruža saznanja o novim tehnološkim rješenjima u graditeljskoj struci.

Na ovogodišnjem sajmu svoje novitete izlagat će poznati svjetski proizvođači građevinskih materijala i građevinske mehanizacije Wienerberger, NEXE - Dilj, Inotherm, Supera, Hyundai i New Holland.

Posebna pogodnost pripremljena je za ovogodišnje izlagače koji će na raspolaganju imati neograničen broj besplatnih ulaznica za svoje poslovne partnere.

Središnji događaj i stručni dio programa bit će DAN GRADITELJA na kojem će se i ove godine razmatrati aktualna situacija i problematika hrvatskog graditeljstva. Posjet sajmu bit će prilika da svi koji grade, opremaju i uređuju svoj dom dođu do potrebnih proizvoda i materijala po posebnim sajamskim cijenama.

INTERKLIMA, 21. međunarodni sajam grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda vodeći je specijalizirani sajam ove vrste u ovom dijelu Europe, jer na jednom mjestu okuplja najznačajnije svjetske proizvođači i poslovne posjetitelje iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Ove godine svoje sudjelovanje, direktno ili putem svojih zastupnika i distributera, prijavili su Viessmann, Weishaupt, Centrometal, Bosch, Ariston, Mariterm, Samsung, Daikin vodeće svjetske tvrtke u području grijanja, toplinske tehnike i klimatizacije.

Osim simpozija INTERKLIMA 2011 i Konferencije o termografiji, posjetitelje očekuje veliki izbor klima uređaja koji će se prije nadolazećeg ljeta moći nabaviti po vrlo povoljnim cijenama.

Proljetni termin već tradicionalno okuplja veliki broj obrtnika, malih i srednjih hrvatskih poduzetnika koji na sajmu OBRTNIŠTVA predstavljaju svoje proizvode i usluge, pokazujući posjetiteljima sve svoje mogućnosti i umješnost.

Ova najveća nacionalna izložba hrvatskih obrtnika, promovira novitete već afirmiranih obrtnika, ali je ujedno izuzetna prilika za mlade obrtnike koji započinju svoj samostalni rad ili već rade u nekoj od obrtničkih radionica. U skladu s tradicijom, u stručnom dijelu održat će se i Obrtnički forum – susret obrtnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske, a punu potporu sajmu i ove godine dat će Hrvatska obrtnička komora.

U istom terminu održat će se Zagreb Transport Show, međunarodni sajam gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije.

Sajam je namijenjen velikim i malim prijevoznicima tereta i putnika, maloj privredi i obrtu, trgovcima, serviserima, davaocima usluga u prometu te državnim institucijama i lokalnoj samoupravi.

Osim gospodarskih vozila i prateće industrije, izlagački dio u kojem nastupaju renomirani izlagači VW, AZ CROBUS, PEUGEOT upotpunjen je svim grupacijama prijevoza. Naročita pažnja pridodana je uslugama i organizaciji u prometu i povezivanju s ostalim oblicima prijevoza, stvarajući presjek ponude u prometu i transportu. Sajam će pratiti sadržajan stručni program u organizaciji Ministarstva prometa, fakulteta prometnih znanosti, MUP-a i Grada Zagreba.

Materijali