Ulaz za korisnike

GREEN TALKS: "nZEB & održiva gradnja", u Zadru, 6.6.2019.

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 
U suradnji s gradom Zadrom i Društvom arhitekata Zadra, pozivamo Vas da se pridružite programu

Ovim putem Vas pozivamo da se pridružite simpoziju o zelenoj gradnji – GREEN TALKS - pod nazivom: "Održiva gradnja & nZEB", koji se održava 6. lipnja 2019. u ZADRU, od 11.00 do 15.00 sati, na lokaciji Gradska knjižnica Zadar, Stjepana Radića 11b, 23000 Zadar, u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju te u suradnji s gradom Zadrom i Društvom arhitekata Zadra.

GREEN TALKS podržavaju: Zadarska županija, Grad Zadar, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, Hrvatska udruga energetskih certifikatora, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar, Društvo arhitekata Zadar, Društvo inženjera i tehničara arhitekata, građevinara i geodeta Zadar, Zavod za prostorno uređenje Zadarske županije te Hrvatska komora arhitekata.

Ispred Zadarske županije potvrđen je dolazak gospodina Ante Vukašina, pomoćnik pročelnika za energetiku i infrastrukturu, Upravni odjel za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU, dok je ispred Društva arhitekata Zadra potvrđen dolazak predsjednice, gđe. Nives Kozulić.

NA GREEN TALKS saznajte: Što je nZEB, kada počinje obveza primjene nZEB standarda, kako projektirati i izvoditi nZEB projekte?; Energetske obnove zgrada, financiranje i provedba?; Koji su primjeri rješenja i tehnologija za primjenu u nZEB i energetskim obnovama?

Poduzeća koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su: Gealan d.o.o., Daikin Hrvatska d.o.o., Fibran d.o.o., Mapei Croatia d.o.o.. te Ytong porobeton d.o.o.

GREEN TALKS su besplatne edukacije namijenjene širokoj stručnoj javnosti: inženjerima građevine, geodezije, strojarstva, elektrotehnike, arhitektima, krajobraznim arhitektima, ekonomistima kao i svima zainteresiranima koji u svom poslovanju trebaju koristiti adekvatna znanja o zelenoj gradnji.

Svakako Vas pozivamo da GREEN TALKS program

najavite i na Vašim medijskim kanalima.

PROGRAM

Molimo Vas potvrdu dolaska na tea.zugaj@gbccroatia.org do 5.6.2019. do 16 sati.

Veselimo se Vašem dolasku!

Materijali