Ulaz za korisnike

Grijač ručnika s potpuno novim konceptom

|
Grijač ručnika s potpuno novim konceptom
 
Grijač ručnika s potpuno novim konceptom
VOLA prezentira grijač ručnika s potpuno novim konceptom VOLA armature I mješalice koje je 1968. godine za poduzeća VOLA izradio danski arhitekt I dizajner Arne Jacobsen predstavljaju komade danskog majstorskog dizajna. Nenadmašne u jasnoći linija skreću pogled na bitno. Prisustvo na tržištu više od 40. godina VOLA slavi razvojem novih proizvosa i svojim motom; slavimo kontinuitet, inovacije i izmjene.

Nenadmašne u jasnoći linija skreću pogled na bitno. Prisustvo na tržištu više od 40. godina VOLA slavi razvojem novih proizvosa i svojim motom; slavimo kontinuitet, inovacije i izmjene. 60-tih godina danski arhitekt i dizajner Arne Jacobsen želio je eliminirati estetski kaos koji je vladao u većini kupaonica zbog različitih funkcionalnih armatura i instalacija. To tog razdoblja kupaonioce su se smatrale uglavnom funkcionalnim prostorom. Arne Jacobsen bio je prvi koji je u kupaonicu uveo dizajn te izmijenio razumijevanje za oblikovanjem kupaonice. Ove godine VOLA je napravila još jedan važan korak u tom smjeru.

Potpuno novi koncept individualnih dizajnerskih varijanti za izradu grijača ručnika učinio ga je bitnim sastavnim dijelom funkcionalne, ali istovremeno i stilske kupaonice. Umjesto uobičajenih grijača za ručnike s predproizvedenim standardnim oblicima i dimenzijama VOLA je ponudila modularne zidne ugradbene grijače za ručnike koji se individualno prilagođavaju. U suglasju s VOLA-filozofijom proizvoda novi grijač ručnika predstavlja ugradbeni sistem kod kojeg su svi tehnički funkcionalni dijelovi integrirani u zid. Grijač ručnika konstruiran je kao fleksibilni sistem od grijaćih šipki, kod kojeg se raspored i broj šipki mogu slobodno kombinirati te se čak mogu podesiti prema pomacima pločica. Koncept omogućuje najveću moguću slobodu te nudi perfektno dizajnersko rješenje za svako moderno oblikovanje kupaonice.

Nude se tri interesantne površine

VOLA grijač ručnika T39 nudi se na tržištu kao sjajni krom, zatim krom mat te nehrđajući čelik. Ukupna visina grijača za ručnike može varirati između 500 i 2100 mm. Centriranje grijaćih šipki bira se također po izboru; u smjeru desno, lijevo ili desno-lijevo.

www.vola.de

gradimo.hr

Materijali