Ulaz za korisnike

GROOVE – premijera u Kölnu

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 

Köln - Siječanjski sajam namještaja u Kölnu ugostio je nekoliko hrvatskih tvrtki među kojima je i DIN Novoselec. Jedan od najvećih hrvatskih proizvođača masivnog namještaja je u okviru svog programa luksuznih biblioteka proizveo novu liniju koja je prvi put predstavljena na najvećem svjetskom sajmu namještaja IMM.

Kolekcija Groove moderna je inačica DIN-ove klasične biblioteke, a za razliku od nje, koja je u osnovi replika američke odvjetničke biblioteke iz 19.st., ovaj je put to kreacija domaćih dizajnera. Riječ je o liniji jednostavnog ali atraktivnog dizajna koja, u kombinaciji s dojmom čvrstine i prirodne ljepote punog hrastovog drveta, djeluje postojano i elegantno. Uz kvalitetnu drvnu sirovinu, u izradi su korišteni samo ekološki prihvatljivi premazi i visoko kvalitetan i funkcionalan okov. Poput klasične biblioteke i kolekcija Groove je izrađena modularno što omogućava prilagodbu gotovo svakom prostoru te nudi brojne mogućnosti slaganja. Moduli mogu imati masivna ili staklena vrata, a kupci mogu birati izgled fronti te boju. Biblioteka je zbog svoje funkcionalnosti pogodna za dnevne i radne sobe te urede. Iako se čak više od 90% masivnog namještaja DIN-a plasira na tržište zapadne i sjeverne Europe, za vjerovati je da će ovaj proizvod polučiti uspjeh i na domaćem tržištu koje je sve više ekološki i estetski osviješteno.

Za više informacija o ovoj kolekciji te o ostalim našim proizvodima posjetite našu web stranicu www.din.hr ili se obratite kontakt osobi:

Tamara Hauser DIN d.o.o. thauser@din.hr 091/2897-666 www.din.hr

Materijali