Ulaz za korisnike

H1 jeftiniji do 20 posto

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 

ZAGREB - Novi fiksni operater H1 koji s radom počinje krajem travnja na tržište će izaći s tri tarifna paketa za privatne i poslovne korisnike. Ukupni mjesečni trošak telefoniranja korisnika H1 mreže bit će, poručuju iz H1, do 20 posto manji od dosadašnjega.

"Građani će moći birati različite pakete, i to prema obračunskim jedinicama, posebno niskim cijenama za unaprijed kupljene minute, a postojat će i paketi s određenom količinom besplatnih poziva. Uz ove pakete korisnici mogu birati i dodatne pogodnosti, ovisno o odredištima poziva i navikama telefoniranja. Nudimo pakete prilagođene onima koji puno razgovaraju i građanima koji fiksni telefon koriste malo. Ponudit ćemo i paket prilagođen građanima, koji većinu razgovora obavljaju unutar radnog vremena, ali i za one koji telefoniraju izvan radnog vremena. Građanima jamčimo transparentniji obračun i naplatu od dosadašnje prakse, a korištenjem naših usluga plaća se samo potrošeno. U svakom trenutku putem besplatnog info telefona ili preko interneta korisnici će moći provjeriti stanje svog računa i tako kontrolirati ukupne mjesečne troškove. H1 korisnici će imati potpuni uvid i mogućnost administracije svog korisničkog računa putem interneta", navodi se u priopćenju tvrtke H1.

"H1 prodajna mjesta otvaraju se u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, a pri kraju je uspostavljanje velike mreže H1 partnera, tako da će naše usluge biti dostupne svim hrvatskim građanima. Za one koji se među prvima prijave i potpišu korisnički ugovor, "Klub prvih korisnika H1" sprema velika iznenađenja. Prelaskom na H1 mrežu građani neće morati mijenjati broj telefona, u stan im neće dolaziti majstori kako bi bušili zidove i postavljali dodatne žice. Nakon što građani potpišu ugovor s H1, u roku od nekoliko dana tehnički će se omogućiti da se odlazni pozivi tog korisnika usmjeravaju na H1 mrežu. Našim radom želimo pridonijeti razvoju dinamičnog i pravednog tržišta telekomunikacija u Hrvatskoj koje će služiti napretku domaćega gospodarstva, zaštititi korisnika kroz otvoreno, i konkurentno tržišta te pravu korištenja telekomunikacija po razumnim cijenama", stoji u priopćenju novoga fiksnog operatera H1. Frenki LAUŠIĆ Izvor: Slobodna Dalmacija www.slobodnadalmacija.hr

Materijali