Ulaz za korisnike

HB Reavis će imati info stand na REXPO-u

|
HB Reavis će imati info stand na REXPO-u
 
HB Reavis će imati info stand na REXPO-u
HB Reavis Group je vodeća tvrtka na slovačkom tržištu nekretnina. Društvo je osnovano godine 1993. kao agencija za nekretnine. U developerski je posao tvrtka ušla polovinom 90-tih godina prošloga stoljeća, kada je sagradila prvi uredski kompleks u Slovačkoj – Bratislava Business Center (BBC I). Realizacijom sljedećih uspješnih projekata popela se na vrhunac domaćeg developerskog vrha. Do kraja 2006. tvrtka je otvorila svoje urede u Češkoj i Mađarskoj, a zatim je 2008. uslijedilo otvaranje ureda u Poljskoj i naposljetku 2010. u Hrvatskoj

HB Reavis Group trenutačno upravlja aktivom od više od nego milijardu eura. U Slovačkoj i Češkoj Republici u raznim su stadijima projekti u vrijednosti dvije milijarde eura u sljedećih deset godina. HB Reavis Group nudi kompleksne usluge, integrira u sebi djelatnost ulaganja, projektiranja, građevine, trgovanja nekretninama, upravljanja i savjetovanja. Usredotočuje se na tri vrste razvojnih aktivnosti na području nekretnina:

Administrativni razvoj

HB Reavis Group dosad je realizirao administrativne projekte BBC I-IV, Apollo Business Center I i II, City Business Center I-II, Aupark Tower i uredske zgrade u Logističkom centru Bratislava – Rača. Od svog osnivanja tvrtka je ostvarila administrativne projekte iznajmljive površine preko 230,000 m2. U fazi stadiju pripreme nalaze se projekti CBC III-IV, Forum Business Center, uredski kompleks Twin City i Aupark Tower Košice.

Razvoj trgovačko-zabavnih centara

HB Reavis Group potpisnik je najvećeg i najuspješnijeg slovačkog šoping-centra, bratislavskog Auparka. Danas prenosi uspješan koncept trgovačko-zabavnog centra Aupark i u druge slovačke i češke gradove. Trgovina na malo i zabava imaju značajnu poziciju i u perjanici HB Reavis Grupe, multifunkcijskom Twin Cityju u centru Bratislave.

Logistika

Uspješnu je premijeru u tom segmentu apsolvirao HB Reavis Group još 2005. godine, kada je dovršio prvu etapu Logističkog centra Bratislava – Rača. Godine 2007. dovršio je izgradnju Logističkog centra u gradu Svätý Jur pri Bratislavi. Ta dva projekta nude zajedno 100.000 m2 iznajmljive površine. HB Reavis Group trenutačno priprema otprilike deset logističko-industrijskih projekata. Najveći je od tih projekata tehnološki park Eurovalley koji se širi na površini od nekoliko stotina hektara u Malackama u slovačkoj regiji Záhorie.

Materijali