Ulaz za korisnike

Hobi prostor i fitnes

|
Hobi prostor i fitnes
 
Hobi prostor i fitnes
Fitnes prostor mora biti dovoljno odzračen i zagrijan, jednostavno uređen i po mogućnosti u blizini kupaone, tuša, saune ili bazena.
Fitens uređaji se nalaze u velikom broju na tržištu a možete ga izraditi i sami.Pod mora biti postojan na klizanje (također dobro zvučno izolaran ukoliko se ispod nalaze prostorije za stanovanje), zidne i stropne obloge otporne, svjetiljke sigurne od udaraca lopte, ostali ueđaji sukladno namjeni, u nekim slučajevima i sa stolom za stolni tenis (rasklopivi), te s ležaljkama.

Kod hobi-prostorija je grijanje,visina prostorije, osvjetljenje i odzračivanje uvjet da se ta prostorija stvarno i koristi. Treba li hobi prostorija biti više radionica ili studio?. Hoće li se tu slaviti ili će biti više atelje? Iz uređenja prostorije proizilazi i njena stvarna namjena.

Hobi prostorija kao radiona mora imati dovoljno elektro-priključaka, osvjetljenje bez bljeska, zidove koji se mogu prati i podne obloge prema namjeni prostora.

Hobi-prostorija kao studio ima kućno kino,stereo uređaj, magnetofon za snimanje i reprodukciju, uređaj za projekciju, televizor. Dnevni boravak ostaje centar obiteljskog života, studio je središte druženja. Ta prostorija mora biti zvučno izolirana , kako bi se izbjeglo uznemiravanje sustanara.

Materijali