Ulaz za korisnike

Holcim Akademija Prodaje

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 

14. svibnja u Poreču održana je prva edukacija u sklopu Holcim Akademije Prodaje koju Holcim d.o.o. organizira za svoje najvjernije partnere. Riječ je o poslovnim edukacijama na temu „Unaprjeđenje prodajnih vještina“ koje Holcim organizira u suradnji s poduzećem PUPPIS poslovno savjetovanje iz Rijeke, a namijenjena je prvenstveno prodavačima na skladištima građevnog materijala. Skoro 20 sudionika ove edukacije ističe da je edukacija bila vrlo interesantna, no kao najveću prednost iznesenog sadržaja ističu mogućnost trenutne primjene stečenih znanja i vještina u svakodnevnom poslu.

Mnoge zanimljive teme pronašle su mjesto u Holcim Akademiji Prodaje poput kako pristupiti kupcu koji ulazi na skladište građevnog materijala, kako ostvariti prvi kontakt s kupcem i kako analizirati njihove potrebe. Edukacija je završila simulacijama u kojima su sudionici vježbali savjetovanje kupca sa stvarnim sugovornikom i stvarnim proizvodima Holcim Majstor cement i Holcim Ekspert cement.

U Holcimu navode da im je želja bila kroz ovaj projekt pružiti dodatnu uslugu njihovim partnerima te razvijati međusobne odnose kroz obostrano korisne aktivnosti. Prvenstveni naglasak cjelokupne edukacije je stavljen na unapređenje prodajnih tehnika i prezentacijskih znanja ljudi koji direktno rade s krajnjim kupcima na skladištu građevnog materijala i prodaju Holcim proizvode. Branimir Sopta, regionalni direktor prodaje cementa, navodi kako je iznimno zadovoljan odazivom i pozitivnim reakcijama njihovih partnera što samo potvrđuje potrebu za organiziranjem ovakvog tipa međusobnih druženja i edukacija.

Nakon Poreča, Holcim Akademija Prodaje će se održati u Opatiji, Zagrebu, Sv. Martinu i Donjoj Stubici.

Holcim Hrvatska | Koromačno bb | 52222 Koromačno | Croatia Telefon 052 876 932 | Fax 052 876 240 | www.holcim.hr

Materijali