Ulaz za korisnike

Holcim nastavlja borbu protiv korupcije

|
Holcim nastavlja borbu protiv korupcije
 
Holcim nastavlja borbu protiv korupcije
U subotu, 13. veljače otvoren je Holcimov Natječaj za sponzorstva koji je i ove godine posvećen projektima čiji je cilj borba protiv korupcije. Natječaj ostaje otvoren do 2. travnja 2010.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog iskoraka, kada je tvrtka Holcim svoj godišnji Natječaj za sponzorstva tematski proširila i prednost dala projektima čiji je cilj bio borba protiv korupcije, ove godine Natječaj je u potpunosti posvećen antikorupcijskim projektima. Kao i prošle godine, od ukupno 750 tisuća kuna koliko Holcim godišnje izdvaja za razna sponzorstva, za ovaj je natječaj izdvojeno 350 tisuća kuna. Promotivna kampanja koja prati natječaj obuhvaća oglase i plakate, a na svim se promotivnim materijalima pojavljuje gospodin Vojin Perić, voditelj kazališta slijepih i slabovidnih „Novi život“. Dizajn i oblikovanje potpisuje studio Prodomo iz Zagreba. Natječaj je otvoren u subotu, 13. veljače, a ostaje otvoren do 2. travnja 2010. Rezultati natječaja bit će objavljeni na Holcimovoj web stranici 22. travnja 2010. Detaljnije informacije o Natječaju možete pronaći na www.holcim.hr.

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava većinske udjele u sedamdesetak zemalja svijeta, a svoje cjelokupno poslovanje temelji na načelima održivog razvoja. * * * * * * * Za komunikacije Holcima Hrvatska, Petra Martić, telefon: 01 6591 100, mobitel 098 348 342, e-mail: petra.martic@holcim.com (www.holcim.com)

Materijali