Ulaz za korisnike

HOLZ-HANDWERK i fensterbau/frontale 2012:

HOLZ-HANDWERK i fensterbau/frontale 2012:
 
HOLZ-HANDWERK i fensterbau/frontale 2012:
1277 izlagača iz 37 zemalja -- 98 973 međunarodnih posjetitelja

Svijet tehnologije prozora i obrtnička obrada drveta u Nürnbergu:  Bijenala istodobnih izložaba Drvo +  obrt i fensterbau /frontalni potvrdilio su u proljeće 2012 opet su impresivno istakli svoj status sudionika sektora. * 98 973 međunarodnih posjetitelja došli su u posjet izložbenom centru Nürnbergu.

S ukupno 1277 izlagača iz 37 zemalja * Sajamski  centar Nürnberg   od 21. do 24. Ožujak 2012 su u potpunosti popunjeni, a broj posjetitelja po veličini posebno velik. Stručnjaci iz područja  prozora i drva dođoše na  sajamski duo saznati o novim proizvodima, školovati se, uglavnom usmjereni na tržište i razmijenu ideja sa stručnjacima iz branše. Pogotovo na drugom danu s dolaskom više od 33.000 posjetitelja posjeta sajmu je bila ogroman.

Dvojac je impresioniro ne samo masom nego i klasom. Budući da je kvaliteta posjetitelja   devet od deset izlagača zadovoljno. 98 posto tvrtki izjavilo je da je postignut cilj  njihovih glavnih ciljnih skupina na dvije izložbe . Oko 90 posto njih su bili umogućnosti za uspostavljanje novih poslovnih odnosa. Oko devet od deset izlagača na oba sajma  očekuje od kontakata
na sajmu zapčeti poslovnu suradnju nakon sajma.

fensterbau / frontale: Energetska učinkovitost i dizajn u fokusu

Fensterbau / frontale sjaji u 2012 s 779 izlagača iz 36 zemalja, opet kao vodeći sajam o prozorima i fasadama. Osim Njemačke,većina izlagača dolazi iz Italije, Poljske, Turske i Austrije. 97 posto  tvrtki izlagača bilježe posjetu   međunarodnih posjetitelja, na čelu su zemalje  koje graniče kao npr. iz Italije i Velike Britanije, Rusije i Turske i zemalja sa svih drugih kontinenata. Devet od deset izlagača u Nürnbergu pokazali su  novosti ili inovacije, tri četvrtine ocijenjuje sveukupni uspjehnjihovog sudjelovanja kao zadovoljavajuće dobro, 13 posto čak jako dobro. Više od 90 posto sudionika tvrtki izjavilo je da je nafensterbau / frontale  postigničp svoje glavne ciljne skupine, što  je jasno da devet od deset izlagača pred kraj sajma  2012već potvrdilo: mi smo 2014 opet tu!

Nešto više od polovice posjetitelja na fensterbau / Frontale 2012 došao iz obrta, a drugi dio iz industrije. 12 posto sutrgovci na veliko, specijalizirani trgovci i trgovci građevinskim materijalima, posjeta arhitekta je bila  pet posto. Osam od deset posjetitelja su posjetitelji koji su uključeni u kupnju  i nabavu i odlučuju u svojim tvrtkama. Tri četvrtine posjetitelja osjeća uzbuđenim novostima na sajmu i primjenom proizvoda te njihovom radu. Za više od polovice fensterbau / frontale je jedini show sa  prikazanim kompleksnim temama, koje su  posjetili.

Program fensterbau / frontale ponudio je opet spektar informacija i mogućnosti osposobljavanja: Tokom sajma je organiziran zajednički sastanak  europske udruge prozora i fasada, industrije EuroWindoor te konferenciju o "klimatskim promjenama s novim prozorima."  Osim  toga,  u prva tri dana, stručnjaci Bernskog Sveučilišta primijenjenih znanosti i Holzforschung Austrije informiraše  o najnovijim znanstvenim spoznajama o razvoju u području  prozora i tržišta fasada. Dan nekretninama i konzultanata nekretninama dali su savjete  oko energetske učinkovitosti i obnove.

Poznato i popularno mjesto za sve dane sajma je poseban show u dvorani 1, Nürnberg sajam, IFT Rosenheim i stručna udruga za staklo - prozore - fasade Baden-Wuerttemberg (GFF), organizirali zajedno s proizvođačima. Pod naslovom "Energija Plus" ovdje su  tehnologije budućnosti za spremanje i generiranje energije na otvorima zgrada. Imput za rad arhitektima i građevinskim planerima nudi se  "Innovation Award  + Fenster Fasade" 6. Forum Architektur-Fenster-Fassade. Za ovogodišnju temu „East meets West“ , referiraše na predavanju  berlinski publicist Eduard Kögel i poznati arhitekta Meinhard von Gerkan, Hamburg, i Zhang Ke, Peking.


Kombinirana izložba 2014 nova dvorana 3A

Sajamski dvojac je   kao što je planirano  26. do 29. Ožujak 2014 u Exhibition Centre Nuremberg opet više neko samo izložbeniprostor stojati na raspolaganju. Nova dvorana 3A će čini kamen temeljac u istočnoj zgradi sajmišta. Na jugu graniči s dvoranama 4A, a uključivat će više od 8.000 četvornih metara. "Ova lokacija pruža pogled  na istočni ulaz na prvi dojam  izlagačima i posjetiteljima svoju infrastrukturu. Stoga ćemo  se pojaviti u ovom slučaju, s odličnim arhitektonskim rješenjem  i u isto vrijeme predstaviti nove nisko-energetske standarde - u smislu "dizajn susreće održivost '", rekao je izvršni direktor RolandNürnberg Messe u najavnom spot za novu zgradu.

Impresije sa sajma: http://www.youtube.com/embed/43ypLFb4wn4

 

http://www.frontale.de/de/

Materijali