Ulaz za korisnike

Hrvatska komora arhitekata i Hrvatska komora inženjera građevine pokrovitelji sajma REXPO i

|
HKA i HKIA pokrovitelji sajma REXPO
 
HKA i HKIA pokrovitelji sajma REXPO
Podršku sajmu REXPO kroz pokroviteljstvo dala je i Hrvatska komora arhitekata i Hrvatska komora inženjera građevine čime je osiguran dolazak relevantnih sudionika tržišta investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina - izvođača, projektanata, arhitekata i inženjera.

Hrvatska komora arhitekata osnovana je u lipnju 2009. godine iz strukovnog razreda arhitekata prijašnje Hrvatske komore arhitekata i inženjera u graditeljstvu. Hrvatska komora arhitekata ustanovljuje se kao baštinik tradicije i nasljeđa udruga i organizacija arhitekata, te nastavlja slijed organiziranih strukovnih udruga arhitekata u Hrvatskoj. Komora promiče arhitekturu kao izraz identiteta naroda i kulturu građenja, unapređuje arhitektonsku djelatnost u cilju zaštite javnog interesa i zaštite interesa trećih osoba.

Hrvatska komora inženjera građevinarstva samostalna je strukovna organizacija koja čuva ugled, čast i prava ovlaštenih inženjera građevinarstva, promiče, zastupa i usklađuje njihove zajedničke interese pred državnim i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu te skrbi da ovlašteni inženjeri građevinarstva svjesno i u skladu sa zakonom i javnim interesom obavljaju svoje poslove i pritom štite i unaprjeđuju hrvatsku graditeljsku baštinu.

Temeljem zajedničkog cilja okupljanja investitora i relevantnih sudionika tržišta investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina u Hrvatskoj i regiji komora arhitekata i komora inženjera građevine pokrovitelji su sajma REXPO te izražavaju vjeru u pokretanje novog investicijskog ciklusa i najavljuju pozivanje svojih članova na sam sajam.

www.rexpo.hr

Materijali