Ulaz za korisnike

HRVATSKA TVRTKA NA POZNATOM SAJMU CHILLVENTA U NÜRNBERGU

|
Štand MB Frigo 2014., Sajam Chillventa
 
Štand MB Frigo 2014., Sajam Chillventa
Hrvatska ima svog predstavnika na najvećem međunarodnom sajmu za hlađenje, ventilaciju i toplinske pumpe.

U listopadu ove godine održat će se najveći međunarodni sajam za hlađenje, ventilaciju i toplinske pumpe - Chillventa. Sajam se održava svake druge godine na koje izlagači prezentiraju  najnovije tehnologije, trendove, inovacije i dostignuća na tržištu rashladne tehnike i klimatizacije. Može se reći da je ovo jedan od najvažnijih događaja koji na jednom mjestu okuplja najpoznatije svjetske proizvođače rashladne opreme. 

Na prošlom održanom sajmu Chillventa bilo je više od 900 izlagača iz 110 zemlja i posjetilo ga je preko 300.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta.  Sajam se održava u njemačkom gradu Nürnbergu od 11. do 13. listopada te će i ovog puta usmjerenje biti na nove trendove u području rashladne tehnike.

Tvrtka MB Frigo i ove godine ponosno će prezentirati hrvatski proizvod na sajmu Chillventa gdje će stajati uz najveće svjetske proizvođače rashladne opreme. MB Frigo iza sebe ima 30  godina iskustva u proizvodnji rashladne opreme od kojih posebno ističe rashladne komore, hladionička vrata, kondenzacijske jedinice i rashladne vitrine. Uz plasman na tržištu regije, MB Frigo proizvodi plasiraju se i na tržištima Švicarske, Danske, Nizozemske …

Tvrtaka MB Frigo dio je MB Frigo Grupe koja je lider na tržištu klimatizacije i hlađenja u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka se bavi proizvodnjom, inženjeringom, distribucijom i servisiranjem opreme za rashladnu tehniku i klimatizaciju.

Video – MB Frigo proizvodnja https://www.youtube.com/watch?v=rFgUQVGsCis

Više o MB Frigo Grupi:

Temelji današnje grupacije "MB Frigo Grupa d.o.o."  postavljeni su davne 1981. godine. Poslovne aktivnosti grupacije uključuju: prodaju i distribuciju rezervnih dijelova i opreme, inženjering poslove klimatizacije i hlađenja, proizvodnju i servis.

Uvozimo i distribuiramo cijeli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje. Sa više od 5.000 m2 prodajno skladišnih kapaciteta i lagerom s više od 10.000 artikala osiguravamo promptnu isporuku svih naših proizvoda u regiji.

Sjedište "MB Frigo Grupe d.o.o." nalazi se u Zagrebu, a poslovni centri u Splitu, Zadru i Rijeci, također otvorene su tvrtke u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Trenutno zapošljavamo više od 100 djelatnika.

Proizvodni program je nastao na osnovi dugogodišnjeg  iskustva i usvajanja najnovijih tehnologija,  koji uključuje hladionička vrata, hladioničke panele, rashladne komore, kondenzacijske jedinice,  multisetove i elektro ormare.

 Organizacijska podjela tvrtke:

  • Distribucija i trgovina
  • Inženjering klimatizacija
  • Inženjering hlađenje
  • Proizvodnja
  • Servis i montaža
  • Financije i kontroling
  • Izvoz
  • Marketing
  • Uprava

Naše stručno osoblje odabrati će za Vas optimalno rješenje, izvršiti odabir opreme, brzo i u roku isporučiti opremu, izvršiti montažu ili pružiti potrebnu tehničku podršku, te osigurati puštanje u pogon. Tijekom eksploatacije kroz vlastiti servis i razgranatu servisnu mrežu osiguravamo rezervne dijelove i servisnu podršku za cijeli prodajni program.

Tijekom svih aktivnosti brinemo o primjeni svih relevantnih zakonskih i strukovnih propisa te zadovoljenja svih ekoloških normi. Sve aktivnosti tvrtke su certificirane prema normi ISO 9001:2008.

 Dugogodišnje iskustvo, tisuće profesionalno izvedenih instalacija i zadovoljnih korisnika garancija su naše kvalitete.

Kontakti:

MB Frigo Grupa d.o.o.

Bani 81; 10010, Zagreb; Hrvatska

Tel: 01/66 08 002; Fax: 01/66 08 005

info@mbfrigo.hr, www.mbfrigo.hr

Materijali