Ulaz za korisnike

Hrvatska uz bok Francuskoj

|
Ova slika trenutno nije pronađena
 

ZAGREB, 20. lipnja 2008. – Tvrtka Legrand SNC, vodeći proizvođač sustava za električne instalacije i informatičke mreže u komercijalnim i stambenim objektima te industriji, večeras je svečano predstavio novitete u svom zastupničkom programu za 2008. godinu. Mnogobrojni poslovni partneri, vodeći hrvatski arhitekti, ugledni hrvatski dizajneri i pripadnici medija imali su priliku razgledati novu kolekciju električnih instalacija iz linija Celiane, Mosaic te Batibox, koji su dosad bili predstavljeni jedino u Francuskoj. Nove linije proizvoda će se uskoro moći vidjeti u novom izložbenom salonu u sklopu predstavništva Legranda u Zagrebu, a već su dostupne kod ovlaštenih distributera.

Rasim Mujkić, direktor predstavništva Legranda u Hrvatskoj, u svom je izlaganju predstavio aktivnosti tvrtke na našem tržištu te najavio njene buduće planove. Tom je prilikom istaknuo: „S novim linijama proizvoda nudimo više komfora, sigurnosti i bolju komunikaciju u vašem domu te zadovoljavamo bitne čimbenike i preduvjete modernog načina življenja. Potreba za automatiziranjem i programiranjem funkcija električnih instalacija te upravljanjem pritiskom na samo jednu tipku danas postaje sve važniji kriterij pri odabiru materijala za instalacije. Vjerujem da će Celiane, Mosaic i Batibox zadovoljiti sve zahtjevnije hrvatsko tržište.“ Međunarodni predstavnik Legranda, direktor izvoza Michel Marion, govorio je o međunarodnom položaju tvrtke te važnosti hrvatskog tržišta. Tako je naglasio da je Legrand na hrvatskom tržištu prisutan već dvanaest godina te da će sljedeće godine hrvatsko predstavništvo postati podružnica s izravnom isporukom proizvoda klijentima. Izrazio je i zadovoljstvo poslovnim rezultatima predstavništva te neprestanim jačanjem imidža Legranda, koji je na tržištu prepoznat kao ključan i referentan igrač.

Nove linije proizvoda uzvanicima je predstavila voditeljica Anja Alavanja uz pomoć kratkih filmova, koji su na zanimljiv način predstavili prednosti svake linije proizvoda. Linija Celiane se vodi osnovnom idejom – Stvoren samo za vas – a tijekom njenog kreiranja Legrand je kombinirao dva savršena oblika: pravokutnik i krug. Dizajn cijele kolekcije je bez ikakvih kompromisa u pogledu funkcionalnosti i atraktivnosti, a odlikuje je i inovativna paleta različitih materijala i boja te širok izbor naprednih rješenja u funkciji udobnosti u vlastitom domu. Novi Mosaic pruža sve napredne funkcije upravljanja električnim instalacijama i informatičkim sustavima u komercijalnim zgradama. Ova rješenja su posebno prilagođena specifičnim potrebama radnih prostora, budući da unaprjeđuju funkcionalnost poslovnog objekta, optimiziraju korištenje energije, a ujedno jamče kompatibilnost svih komponenti sustava i atraktivan dizajn cijele instalacije. Mosaic uključuje i uslugu rješenja po mjeri koja će zadovoljiti sve potrebe korisnika. Novi Batibox program kutija dizajniran je kako bi savršeno pristajao svim vrstama zidova i osigurao savršenu tvrdoću i otpornost, bez obzira je li riječ o klasičnom zidu, sistemu suhe gradnje ili betonskom zidu. Batibox nudi slobodu, jer omogućuje stvaranje višestrukih kutija, a ujedno štedi i vrijeme potrebno za instalaciju zahvaljujući dvostrukim, trostrukim i četverostrukim kutijama. Ugodno druženje, uz vrhunske kulinarske specijalitete te atraktivno pripremljene koktele barmena Nekić Barologyja, nastavilo se do kasno u noć uz četvrtfinalnu nogometnu utakmicu. Večer je zaključio nastup vrhunskog iluzionista Josipa Alajbega, poznatijeg pod imenom Jozo Bozo, koji je uzvanicima otkrio atraktivne izložbene panele. ## Legrand SNC je vodeći proizvođač sustava za električne instalacije i informatičke mreže u komercijalnim i stambenim objektima te industriji. Legrand posluje u šezdeset zemalja u svijetu, zapošljava 33 tisuće djelatnika te proizvodi 130 tisuća proizvoda. Unutar grupe Legrand nalazi se tridesetak brendova. *** Kontakt za medije: Bernard Mihaljević, Stariji savjetnik Media Val – Agencija za komunikacijski menadžment T: +385 1 36 90 675 F: +385 1 36 90 671 M. +385 98 382 430 E: bernard@media-val.hr

Foto galerija: LEGRAND

Materijali