Ulaz za korisnike

Hrvatske keramičke pločice tradicionalno se predstavljaju srpskom, a prvi put i ruskom tržištu – u istom tjednu!

|
KERAMIKA MODUS IZLAŽE NA SAJMOVIMA MOSBUILD-CERSANEX 2013 U MOSKVI I SEEBBE 2013 U BEOGRADU
 
KERAMIKA MODUS IZLAŽE NA SAJMOVIMA MOSBUILD-CERSANEX 2013 U MOSKVI I SEEBBE 2013 U BEOGRADU
KERAMIKA MODUS IZLAŽE NA SAJMOVIMA MOSBUILD-CERSANEX 2013 U MOSKVI I SEEBBE 2013 U BEOGRADU

Zagreb, 10.04.2013. godine – Ove godine travanj je doista poseban mjesec za Keramiku Modus iz Orahovice! Jedini domaći proizvođač keramičkih pločica predstavlja se idući tjedan već tradicionalno srpskom tržištu, ali i premijerno ruskom tržištu na specijaliziranim sajmovima građevinarstva. Naime, poznati sajam MosBuild 2013, odnosno njegov podsajam za keramičku industriju Cersanex 2013 održava se od 16. do 19.04. u Moskvi, a regionalno značajan Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2013 od 16. do 20.04. u Beogradu.

I ponovno moderno uređeni izložbeni prostor Keramike Modus posjetitelji će u Moskvi pronaći na prostoru sajma Expocentre Fairgrounds – paviljon 8, hala 1, štand T 131, a u Beogradu na prostoru Beogradskog sajma i to na poznatoj lokaciji – hala II C, štand 2306.

„U skladu s našom razvojnom strategijom, a koja, osim učvršćivanja pozicije prepoznatljivog i kvalitetnog proizvođača/dobavljača keramike na tržištima regije, uključuje i širenje na nova izvozna tržišta, odlučili smo se ponovno predstaviti na ovogodišnjem izdanju sajma SEEBBE u Beogradu, ali i prihvatiti izazov predstavljanja hrvatskih keramičkih pločica ogromnom i  specifičnom tržištu Rusije. Očekivanja su velika, uloženo je puno napora, no vjerujemo kako će naši potencijalni kupci i budući partneri prepoznati kvalitetu hrvatskog proizvoda i ostale konkurentske prednosti naših keramičkih pločica, koje su već stekle povjerenja brojnih zadovoljnih kupaca na domaćem i brojnim stranim tržištima“, izjavio je Željko Radek, predsjednik Uprave Keramike Modus i dodao kako će na oba sajma biti predstavljene sve mogućnosti digitalnog otiska na keramičkim pločicama zahvaljujući modernoj tehnologiji koja je instalirana u tvornici u Orahovici. Također će biti najavljene nove kolekcije pločica koje će obogatiti i proširiti postojeći asortiman, a promovirat će se i novi proizvodi brenda

Modus kojima se zaokružuje ponuda: ModusFill FLEX – Fleksibilna masa za fugiranje i ModusFix UNIVERSAL, BASIC i FLEX – Ljepila za unutarnje i vanjske keramičarske radove.

„Sve one koje zanimaju naši noviteti, kao i posljednji trendovi u građevinarstvu, keramici, uređenju interijera, dizajniranju i planiranju životnog prostora pozivamo da nas posjete u Moskvi i/ili Beogradu, a slijedeći jednostavne upute na linku MosBuild visitor registration form za moskovski i na linku http://seebbe.talkb2b.net/ za beogradski sajam mogu se registrirati za besplatnu ulaznicu“, izjavila je Mirjana Kožić, PR Keramike Modus i dodala kako se sve novosti sa sajmova mogu pratiti i na Facebook i LinkedIn profilima Keramike Modus.

___________________________________________________________________________

KERAMIKA MODUS d.o.o.

Dodatne informacije o tvrtki, kao i online katalog kolekcija keramičkih pločica 2012/2013 možete potražiti i na službenim internetskim stranicama tvrtke Keramika Modus d.o.o. www.keramika-modus.com

Kontakt osoba – Keramika Modus d.o.o. / ured u Zagrebu

Materijali