Ulaz za korisnike

IHM 2016

|
 24. veljače - 01. ožujka 2016.   Sajam München   www.ihm.de  Jednom godišnje više od 1000 izlagača predstavlja fascinantni svij
 
24. veljače - 01. ožujka 2016. Sajam München www.ihm.de Jednom godišnje više od 1000 izlagača predstavlja fascinantni svij
DOBRODOŠLI NA MEĐUNARODNI SAJAM OBRTA 2016

24. veljače - 01. ožujka 2016.

Sajam München

www.ihm.de

Jednom godišnje više od 1000 izlagača predstavlja fascinantni svijet obrta.
Spektakularno: što možete ovdje doživjeti, to ne možete nigdje drugdje.

Želite li se informirati o novostima vezano za posao ili obnoviti kuću: obrt ovdje pokazuje jedinstvena rješenja koja daju odgovor na svako Vaše pitanje. Otkrijte sajam pun novosti za Vaše privatno ili poslovno okruženje.  Radujemo se što će Vas  impresionirati kvaliteta i gotovo svaki aspekt obrtničkih vještina. Ne propustite naše posebne priredbe. Kao npr. FOKUS. ZDRAVA GRADNJA. Fokus Handwerk 4.0, EXEMPLA. Posjetiti znači profitirati!

Handwerk 4.0 je mnogo više od naziva, donosi novosti iz područja digitalizacije u Vašu dnevnu rutinu.

E-Haus: Svjetska premijera najnovije verzije na štandu Saveznog ministarstva gospodarstva i energetike. E-Haus je savršen primjer za inteligentnu gradnju. Otkrijte idealan spoj energetske učinkovitosti uz udobnost i sigurnost. Za sve jedan imperativ, rješenja i savjeti u području energetske učinkovitosti, udobnosti i sigurnosti. Za sve koji traže konkretne ideje, jedan savjet: sva funkcionalnost je već u praktičnoj upotrebi. Od dnevnog boravka pa sve do garaže.

Fokus. Handwerk 4.0:  digitalizacija radnog mjesta je uvelike napredovala, čak i u sektoru obrta. Otkrijte ovdje koje koristi možete imati od posjeta. Uz impulse za sve sudionike, neka svaki dan digitalizacija bude prisutna. Na stručnom forumu ili u izravnim razgovorima sa nezavisnim konzultantima dobit ćete vrlo korisne savjete koje možete primijeniti u Vašem poslovanju. Bilo IT poslovni modeli, upravljanje procesima, proizvodnjom ili komunikacijom: konkretni odgovori će Vas ovdje čekati.

Tema FOKUS. ZDRAVA GRADNJA prikazuje ekološka rješenja u gradnji i projektima renovacije i daje ključne informacije o planiranju, građevinskim materijalima i materijalima općenito. Kompetentni stručnjaci, među ostalima i Udruge njemačkih arhitekata za uređenje interijera (BDIA), energetskih konzultanata i stručnjaka iz Bio-gradnje savjetovat će Vas besplatno. Posve sigurno i u ovoj godini težište Vašeg posjeta biti će ova važna tema.

ZAJEDNIČKI ŠTAND BAVARSKOG CEHA DRVODJELACA
PRETVORITE INDIVIDUALNE ŽELJE U ŽELJENI OBLIK

Poslovno i privatno, za svačiji džep. Cijeli raspon ponude; od kuhinja, spavaćih soba pa sve do prozora, vrata, stepenica: bit će Vam isporučeno sve što trebate.

POSEBNE IZLOŽBE U PAVILJONU B1

EXEMPLA

Ove godine je priredna posvećena temi „Male zgrade“.
Radionice će Vam pružiti uvid u klasično obrtništvo.
Također će Vam pokazati kako arhitektura, dizajn i obrt koriste digitalizaciju kao svoju prednost.

TALENTI

Mladi obrtnici s novim idejama u savršenoj implementaciji.
Najboljima se smiješi nagrada TALENT, najvažnije priznanje koje mogu dobiti mladi obrtnici.

VRT MÜNCHEN

Proljetna groznica
Posjetite također Garten München 2016. Najveći zatvoreni sajam vrta u južnoj Njemačkoj, paviljoni B4 i C4.

http://www.belimpex.hr/novost/ihm-2016-481.html

Materijali