Ulaz za korisnike

Individualne izvedbe tepiha za privatne stanove

|
Individualne izvedbe tepiha za privatne stanove - Foto: egecarpet.com
 
Individualne izvedbe tepiha za privatne stanove - Foto: egecarpet.com
Individualni tepisi izrađuju se prema individualnim potrebama, željama i zahtjevima kupaca. ... npr. tepisi od vune: Već 5000 godina vuna se koristi kao sirovina za proizvodnju podnih obloga.

Ova prirodna podna obloga ujedno je sirovina životinjskog porijekla, vrlo je otporna na trošenje i vrlo je mekan, topao i izdržljiv prirodni materijal.

Vuna se jednostavno proizvodi, obrađuje i isto tako jednostavno održava i čisti pa je stoga pogodna za upotrebu u svim prostorima. Koristeći tepihe od vune kao podne obloge postići ćemo osjećaj harmonije i snažan izraz individualnosti i funkcionalnosti u svakom stanu.

Tepisi kao podne obloge

Tepihe je danas na tržištu moguće pronaći u velikom mnoštvu vrlo zanimljivih i moderno dizajniranih izvedbi.

Europska udruga proizvođača definirala je izgled i značenje simbola kvalitete tepiha - ovaj simbol svi njezini članovi stavljaju na svoje proizvode na stražnjoj strani tepiha a on je neosporno važan znak kvalitete tepiha za sve kupce.

Tepisi se prije svega stavljaju na suhu, ravnu, čistu i postojanu podlogu. Tepisi kao podne obloge imaju uistinu vrlo dugu tradiciju koja ne samo da se održala do današnjeg dana nego je se još dodatno razvila i usavršila.

Danas na tržištu možete birati u ponudi između visoko vrijednih materijala, različitih izvedbi i boja i na taj način moguće je zadovoljiti svaki individualni zahtjev i želju.

Materijali