Ulaz za korisnike

Individualni fasadni sistemi od metala

|
Individualni fasadni sistemi od metala
 
Individualni fasadni sistemi od metala
Individualni fasadni sistemi od metala

Lice zgrade u velikoj mjeri odražava njena fasada. Ona ne samo da mora ispunjavati visoko postavljene estetske zahtjeve, već mora odgovarati mnoštvu građevinsko-fizikalnih zahtjeva . Sve kompleksniji zahtjevi postavljaju se i pred fasade u industrijskom i proizvodnom području.

To vrijedi kako za novogradnje, tako i za sanacijske objekte. Oko 15 do 25% građevinskih troškova, u ovisnosti o veličini objekta, investira se u fasade. Kompleksnost i kratki građevinski rokovi čine rizike transparentnim. Osim tehničkog opremanja zgrade fasada predstavlja jedan od najkompliciranijih segmenata gradnje. Naročito u industrijskom i proizvodnom području gdje se pokreće veliki broj objekata. RONGE-grupa sa svojim iskustvom dugim jedno desetljeće nudi individualna rješenja za fasade i krovove od metalnih profila.

Arhitekti i projektanti imaju podršku od analize projekta, preko građevinske izvedbe pa sve do završetka radova:

Važni kriteriji projektiranja su između ostalog:

- provedba pravilnika o uštedi energije - uključivanje i provedba smjernica o radnim mjestima - zvučna i protupožarna zaštita - posredovanje statičkih vrijednosti

RONGE nudi arhitektima i projektantima podršku kvalificiranih, stručnih inženjera kao i značajno iskustvo u tehnici fasada s metalnim profilima. IFBS oznaka kvalitete patentirana u njemačkom patentnom zavodu te osiguranje kvalitete prema normi DIN EN ISO 9001 nude sigurnost za vrijeme trajanja građevinske faze. Vlastita proizvodnja omogućuje fleksibilnost tijekom gradnje.

RONGE – grupa je Vaš kompetentan sugovornik. Zahvaljujući posebnoj konstelaciji unutar poduzeća zastupljene su sve komponente neophodne za građevinske izvedbe.

www.ronge.com

Materijali