Ulaz za korisnike

InnoTech sistem ladica oduševljava svojim novim oblikovnim jezikom

|
InnoTech sistem ladica oduševljava svojim novim oblikovnim jezikom
 
InnoTech sistem ladica oduševljava svojim novim oblikovnim jezikom

Kada je unutarnji život kuhinje i kupaonice jednako lijep kao i vanjski optički doživljaj tada su kupci namještaja oduševljeni. Dođe li uz to još posve individualna nota, onda je postignuto ono bitno u dizajnu čak i za puritance. InnoTech- platforma ladica proširena je za atraktivnu opciju diferenciranog unutarnjeg života. Poanta; sve komponente ladica mogu se koristiti nepromjenjene.

Kako bi se stranice izvlačive fronte uopće mogle oblikovati ranije je bio potreban reling/vrsta ograde, sada se mogu koristiti pomoću novog DesignSide stakla, ploča ili nekih drugih materijala. Djelovanje je zbunjujuće jer formalno poravnavanje nadilazi funkcionalne aspekte. Za ovaj razvoj odlučujući je jedinstveni koncept InnoTech-sistema, naročito svojim djelotvornim i dizajnerski orijentiranim styling-om. On jednostavnim sredstvima omogućuje- primjerice ljepljivim dekorativnim profilima u optici kroma ili nehrđajućeg čelika- postizanje oblikovno kvalitetnih efekata. Uz novi DesignSide sada se bez šavova i harmonično nakorpusu mogu koristiti trendi materijali koji igraju važnu ulogu kod dizajniranja namještaja.

Adapteri DesignSide-a mogu se dobiti u sivoj, antracit i bijeloj boji, usklađeni sa izvedbom okvira. Ukoliko je kuhinja s ladicama opremljena dekorativnim profilima u optici kroma ili nehrđajućeg čelika, takav dizajn se bez iznimke implementira i na izvlačivim dijelovima fronte; sivi ili bijeli adapter mogu se uskladiti kromiranim aplikacijama, antracit adapter aplikacijama u optici nehrđajućeg čelika.

InnoTech-sistemi ladica postavljeni kao koncept platforme dopušta realizaciju mnogih optičkih varijanti s istim okvirima, stražnjim zidovima te nepromjenjivim Quadro-vodilicama. I kod fronti ladica uključujući i otvore ne mijenja se ništa. Tako InnoTech sistem nudi proizvođačima koji se žele razlikovati od drugih upravo po oblikovanju ladica i izvlačivih dijelova fronti jedinstvenu bazu za generiranje različitih varijanti. Jer unatoč individualnim oblikovnim karakteristikama logistika, skladište i proizvodnja predstavljaju usko grlo upravo zbog neizmjenjene bazične komponente. Jednostavna dorada doprinosi brzom naknadnom opremanju sajamskih kuhinja i kupaonica uz minimalan utrošak vremena i tada. Rezultat je atraktivan i top-aktualan prodajni argument.

www.hettich.com

Interijeri - gradimo.hr

Materijali