Ulaz za korisnike

Inovacija za opuštajuće i udobne kupke

|
Inovacija za opuštajuće i udobne kupke
 
Inovacija za opuštajuće i udobne kupke
Uniflex PushControl sifon Inovacija za opuštajuće i udobne kupke Geberit prodaja d.o.o, Zagreb, 8.1.2011 Uniflex PushControl sifon za kade predstavnik je nove generacija sifona za kade tvrtke Geberit, dizajnom vjeran filozofiji Geberita – znanje, inovacija, prilagodba. Da je Geberit uistinu vodeća tvrtka u sanitarnim tehnologija dokaz je i UniflexControl sifon za kade. Dizajn mu je elegantan, nenametljiv i prije svega praktičan.

Uniflex PushControl sifon - za idealnu kupku

Idealan završetak dana opuštajuća je kupka. Dodate li joj dvije šalice morske soli, nekoliko kapi ulja lavande i dvije šalice meda, priredili ste si vlastiti mali spa centar. Kako bi vam usto bilo i udobno, pobrinula se tvrtka Geberit s Uniflex PushControl sifonom za kade. Ovaj predstavnik nove generacije sifona za kade vjeran je Geberitovom stilu, elegantan i praktičan. Funkcionira na pritisak, a ne odvrtanje. Zahvaljujući Uniflex Push Control sifonu u vašoj kadi ima puno više mjesta, pa je i idealna za romantične kupke udvoje.

Plosnat i toku prilagođen oblik sifona, omogućava niske ugradbene visine kade, dok isisavajući efekat omogućava visoki stupanj samočišćenja i visoki odvodni kapacitet (1,0 l/sek). Brtveni materijal sigurno štiti cijelu konstrukciju od vlage, a fleksibilna preljevna cijev omogućava ugradnju bez napetosti.

Uniflex Push Control sifon razveselit će i instalatere. Montaža je jednostavna i brza. Sve što vam je potrebno za montažu, priloženo je u svakoj garnituri. Lako se prilagođava kadama različitih debljina , zahvaljujući posebnoj tehnologiji, a s obzirom na veličinu i visinu kade, u ponudi su različite kombinacije.

Birajući najbolje za sebe i svoju kadu, nećete pogriješiti odaberete li Uniflex PushControl sifon. Jednom kad ga instalirate u svoju kadu i uronite u kupku, bit će vam jasno zašto Uniflex PushControl drukčiji od drugih i najbolje rješenje za vašu kadu.

www.geberit.hr

Materijali