Ulaz za korisnike

Integrirajte solarnu tehniku u svaku svjetlosnu traku

|
Integrirajte solarnu tehniku u svaku svjetlosnu traku
 
Integrirajte solarnu tehniku u svaku svjetlosnu traku
Nova samosvijest o okolišu i energiji te s njima povezane tehnologije postavljaju pred planere stalno nove izazove.

Oni koji su htjeli integrirati solarne panele i/ili zaštitu od sunca u već izgrađene krovove i na svjetlosne trake stalno su se konfrontirali s problemom učvršćivanja:

EVERLITE je taj problem riješio perfektno; oni su za sve sisteme dnevnog svjetla u sedlastoj formi razvili specijalne sisteme adaptera koji su omogućili preuzimanje solarnih panela i sistema zasjenjena bez da su dobavljači tih sistema morali bušiti otvore za učvršćivanje. To je iznimno važno baš iz razloga što jamstvena ograničenja predstavljaju veliki problem. Često se buši na krivim mjestima ili se odabere neodgovarajuće učvršćivanje. Rezultat: gubi se na nepropusnosti, a konstrukcijska svojstva se negativno mijenjaju.

Sistem učvršćivanja je fleksibilan: može se prilagoditi solarnim elementima i sistemima zaštite od sunca svih proizvođača. Kada su sve dimenzije poznate monteri isporučitelja podešavaju najbolje usklađenu konstrukciju. To štedi vrijeme pa tako i novac. Tako se nosiva konstrukcija učvršćuje i koristi bez problema, nije potrebno bušenje EVELITE svjetlosne trake te nestaju navedeni problemi. Nagibi svjetlosnih traka u trokutnom obliku za postavljanje solarnih panela isporučuju se individualno. U pravilu poželjni su nagibi od 25 do 35 °.

EVERLITE Vam u svakom slučaju želi puno sunčanih dana!

[u]www.everlite.de[/u]

Materijali