Ulaz za korisnike

Interprotex - međunarodni sajam zaštite osoba i imovine 15-19.9.2009.

|
Interprotex - međunarodni sajam zaštite osoba i imovine 15-19.9.2009.
 
Interprotex - međunarodni sajam zaštite osoba i imovine 15-19.9.2009.
Interprotex

INTERPROTEX je jedini specijalizirani bienalni sajam zaštite u našoj zemlji, a okuplja tvrtke s područja zaštite osoba i imovine. Osim prezentacije najnovijih dostignuća suvremene tehnologije i elektronike, cilj sajma je ujediniti na jednom mjestu sve grupacije ove gospodarske grane i osigurati njihovu izravnu komunikaciju, kako sa stručnim posjetiteljima, tako i s institucijama i predstavnicima zakonodavnih tijela u zemlji i Regiji.

Upravo s ciljem učvršćivanja pozicije regionalnog lidera među SAFETY-SECURITY sajmovima i nadalje u istom terminu održavamo EMAT, 5. međunarodni bienalni sajam zaštite okoliša, ekotehnologija i komunalne opreme.

Time predstavljamo u isto vrijeme područja zaštite čovjeku najvažnijih vrijednosti: sigurnost osoba, imovine i okoliša.

Pored toga, u 2009. godini INTERPROTEX će moći razvijati dodatnu snagu iz novog terminskog zajedništva s Jesenskim međunarodnim zagrebačkim velesajmom, na kojem se predstavljaju za područje zaštite vrlo kompatibilne grane: graditeljstvo, energetika, promet i logistika, što stvara najsnažniji sinergijski učinak industrijskog predstavljanja u Hrvatskoj.

Program izlaganja INTERPROTEX-a koncepcijski je prilagođen suvremenim sajmovima zaštite u svijetu, a objedinit će tri velika tematska područja:

SAFETY - zaštitu na radu i zaštitu od požara SECURITY - tehničku, mehaničku i tjelesnu zaštitu te zaštitu podataka, OSIGURAVATELJE i FINANCIJSKE INSTITUCIJE

Sajam 2009. imat će naglasak na novu aktualnu temu: zaštitu podataka, a kao i svih proteklih godina, INTERPROTEX se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova RH.

I nadalje, osobitu pažnju poklonit ćemo pripremi kvalitetnih stručnih skupova od kojih se očekuje obrada aktualnih tema s ovog područja.

Brzorastuće tržište daje nam već sada opravdanost očekivanja boljeg i kvalitetnijeg INTERPROTEX-a, stoga ne propustite ovaj centralni gospodarski događaj na temu zaštite u našoj zemlji.

PROGRAM IZLAGANJA

 • Tehnička zaštita
 • Zaštita podataka
 • Mehanička zaštitna sredstva
 • Tjelesna zaštita
 • Osiguravajuća društva
 • Zaštita na radu
 • Zaštita od požara i vatrogastvo
 • Policijska zaštita
 • Oružje, naoružanje i streljivo
 • KONTAKT OSOBE

  Dina Tomšić koordinator voditelj projekta tel: +385 (0) 1 6503 390

  Gordana Miošić voditelj projekta tel: +385 (0)1 6503 431

  Ana Bolanča Popović komercijalist tel: +385 (0)1 6503 357

  Tihomir Perković tajnik - komercijalist tel: +385 (0) 1 6503 479

  fax: + 385 1 6503 393

  interprotex@zv.hr

  Materijali