Ulaz za korisnike

Investicijski fond Jupiter Adria dolazi na REXPO

|
Investicijski fond Jupiter Adria dolazi na REXPO
 
Investicijski fond Jupiter Adria dolazi na REXPO
iO Adria potvrdila je sudjelovanje na sajmu REXPO Zagreb 2012 gdje će predstaviti svoj projekt dubrovačkih Vrtova sunca, ali i niz drugih investicijskih projekata, među kojima su Marina Preko na otoku Ugljanu u zadarskoj županiji te izgradnja golf resorta u Istri na području Buja, Umaga, Novigrada i Motovuna.

Investicijska tvrtka Jupiter Adria u posljednje je dvije godine pokrenula niz investicijskih turističkih projekata u Istri, Dubrovniku i Zadru, u koje su uložili oko 180 milijuna eura dioničkoga kapitala od institucionalnih ulagača iz Europe i SAD-a.

Tvrtka koja je prethodno nazvana Jupiter Adria d.o.o. osnovana je 2005. godine kao investicijski fond pod vodstvom Jupiter Fund Management d.o.o., a uvrštena je na listu Londonskih upravitelja fondom. Nakon odvajanja od tvrtke Jupiter Fund Management d.o.o. u 2011. godini, tvrtka je preimenovana i brendirana kao iO Adria d.o.o., koja investira u hrvatske resort nekretnine od 2006. Godine. Ističe se jedinstvenom poslovnom idejom kreiranja kolekcije resort nekretnina u Hrvatskoj koje nude autentično iskustvo Jadrana sjedinjeno s najvišom razinom usluge. iO Adria je aktivno uključena u upravljanje svim svojim investicijama od početka izgradnje pa sve do funkcionalne faze, te je okupila renomiran tim izvršnih direktora s iskustvom u dizajnu i vođenju vodećih luksuznih hotela i resorta s 5 zvjezdica u cijelom svijetu.

rexpo.hr

Materijali