Ulaz za korisnike

ISH 2013: Svi tržišni vođe su prijavljeni

|
ISH 2013: Svi tržišni vođe su prijavljeni
 
ISH 2013: Svi tržišni vođe su prijavljeni
Dodatne izložbene dvorana rade ISH postavlja naglaske se posebnim pokazivanjem zid-pod i FIT

Sa mnogo novih tema i okvirnih programa započinje ISH, vodeći svjetski sajam za doživljaje kupaonica, zgrada, energije, klima-uređaje i obnovljive izvore energije, od 12. do 16. Ožujka u Frankfurtu na Majni.
„Polazišna točka ISH 213 a time i središte svih proizvodnih područja je tema učuvanje izvora“, a time i Wolfgang Marzin, predsjednik i glavni izvršni direktor  sajma u Frankfurtu. Područje ISH Water je posvečena korištenju izvora vode u pri tome stavlja naglasak u smjeru pitke vode i održivost. Ovo će se nadopuniti sa temama međungeneracijske kupaonice i time trendova stvorenih integracijom, te prostorni koncepti koji dijele dizajn interijera kupaonica.
Područje ISH energija se fokusira na temu „učinkoviti sustavi grijanja i obnovljivi izvori energije“ kao i na „Energetsku učinkovitost i udobnost klimatizacijskih sustava“.


Sa tim tematskim stručnostima u paketu je i bilanca za ISH vrlo pozitivna. Sa više od 2.300 izlagača je izložbeni prostor već gotovo u potpunosti rezerviran. Temeljem povećanje potražnje za podrućke Kuće i zgradem upravljanje energijom, smjerenje, upravljanje i regulatori, otvorili su i dvoranu 10.3 kao dodatno područje. Pojedini tržišni i tehnologijski vođe iz inozemstva i tuzemstva prvi puta izlažu svoje novitete  - utržive tehnologije i rješenja.


ISH
Frankfurt na Majni, 12. do 16. ožujka 2013


Na zapadnoj strani sajmišta se nalazi područje ISH energije sa zgradbenom i energetskom tehnologijom, obnovljivim energijom kao i tehnikom za hlađenje, klima i ventilacijskih sustava u dvoranama 8,9,10,11 i u galeriji. Posjetitelji ovdje mogu vijdeti ukupan spektrum inovativnih sustava upravljanja zgradama.
Tehnologija za klimatizaciju, hlađenje i ventilaciju je na ISH zastupljena pod imenom Aircontec. Industrija predstavlja posjetiteljima inovativne komponente i sustavna rješenja, uz visoku energetsku učinkovitost, toplinsku udobnost i unutarnju kvalitetu zraka.

Pri tome će biti predstavljeni i koncepti i rješenja za saniranje i novogradnju kao i stambene objekte nestambenih sektora.
Pored sajma u Franfurtu koji se održava svakih dvije godine, ISH je također prisutna međunarodno:

• ISH China, Beijing: 08. do 10. travnja 2013
• ISH Shanghai, Shanghai: 25. do 27. rujna 2013

Daljnje informacije za vodeći svjetski sajam ISH možete naći na www.ish.messefrankfurt.com.

ISH

Frankfurt na Majni, 12. do 16. ožujka 2013
ISH 2013: Radno vrijeme i ulaznice
Radno vrijeme: 12. – 15. užujka 2013: 9 do 18 sati
16. ožujka 2013: 9 do 17 sati
(dan za javnost)

Mjesto održavanja: Sajam Franfurt, Frankfurt na Majni
Ulaznica: Dnevna predprodaja 17 € / na kasi 35 €
Sezonska pretprodaja 46 € / na kasi 75 €
Ulaznica s popustom 10 €
Karta za javnost* 17 €
Obiteljska ulaznica* 21 €Ulaznica za javnost je dostupna samo posljedni dan sajma.
Obiteljska ulaznica vrijedi za dvije odrasla osobe i do troje djece između šest i 16 godina. Za djecu ispod šest godina je ulaz besplatan.

Online ulaznice su po posebnim cijenama.
Online ulaznice po posebnim cijenama možete naći na:
www.ish.messefrankfurt.com

Dodatne informacije sajma Franfurt

Frankfurtski sajam je sa 467,5 milijuna eura prihoda i 1.725 svjetskih zaposlenika najveći njemački trgovački sajam. Grupa sadrži svjetsku mrežu od 28 podružnica i oko 50 međunarodnih distribucijskih partnera. Time je Frankfurtski sajam za svoje kupce nazočan u više od 150 zemalja. Na više od 30 lokacija u svijetu se može naći manifestacija "made by Messe Frankfurt". U 2011. godini je Frankfurtski sajam organizirao 100 sajmova i izložba, i od toga više od polovice u inozemstvu. Trenutno je na 578.000 kvadratnih metara površine Frankfurtskog sajma deset dvorana koje uključuju i kongresni centar.  Tvrtka se nalazi u javnom vlasništvu u kojemu je prisutan grad Frankfurt sa 60 posto i država Hessen sa 40 posto.

Daljnje informacije na: www.messefrankfurt.com

Materijali