Ulaz za korisnike

IZGRADNJA NOVE AMERIČKE MEĐUNARODNE ŠKOLE U ZAGREBU

|
IZGRADNJA NOVE AMERIČKE MEĐUNARODNE ŠKOLE U ZAGREBU
 
IZGRADNJA NOVE AMERIČKE MEĐUNARODNE ŠKOLE U ZAGREBU
Po prvi puta u Hrvatskoj javnost može pratiti izgradnju nove Američke međunarodne škole u Zagrebu putem prijenosa uživo. U suradnji s konzorcijem Projektgradnja d.o.o. i Tehgradnja, te investitorom Američkom međunarodnom školom u Zagrebu, LiveConstructionCams Vam najnovijom tehnologijom web kamera omogućuje da svakog trenutka možete zaviriti na gradilište u Središću preko puta jezera Bundek u Novom Zagrebu na lokaciju nove škole.

Američka međunarodna škola u Zagrebu započela je gradnju novog školskog kompleksa 12. rujna 2017., a završetak izgradnje je predviđen za srpanj 2018. kako bi škola već u kolovozu mogla otvoriti svoja vrata za novu školsku godinu.
 
Zgrada škole ima utvrđen A+ energetski razred što ima vrlo važan utjecaj na okoliš. Predviđena je za 480 učenika. Nogometno igralište, teniski tereni i gimnastička dvorana samo su neke od prednosti ove škole. Tu su još organizirani prijevoz i visoke mjere sigurnosti. Američka međunarodna škola u Zagrebu (AISZ), djeluje od 1966. godine i nudi obrazovanje na engleskom jeziku s međunarodnim naglaskom za djecu od 3 - 18 godina, a međunarodna matura priznata je diljem svijeta. 

Treba napomenuti da putem ovog projekta Američka međunarodna škola u Zagrebu investira 14.7 milijuna eura u ekonomiju grada Zagreba. 
- https://liveconstructioncams.com/large-structures/american-international-school-ofzagreb

- https://liveconstructioncams.com/large-structures/american-international-school-ofzagreb
 
LiveConstructionCams.com
 
Naša nova web stranica  LiveConstructionCams  je u grupaciji  LiveCamCroatia portala te je namijenjena prijenosu uživo s gradilišta širom Hrvatske. Trenutno možete uživati u našem web prijenosu vrhunske tehnologije 27 gradilišta, time lapse videima, galeriji fotografija i puno više. 
 
Portal LiveCamCroatia s više od 25.000.000 pogleda godišnje i više od 200 postavljenih kamera duž cijele Hrvatske, postavljen je na 5. mjesto najinteresantnijih web kamera za 2014. godinu prema strogim kriterijima EartCama, najvećeg portala za web kamere na svijetu.  Ponosni smo na svojih 9 kamera koje su ušle u 10 najboljih kamera na svijetu TOP TEN prema EARTHCAMu. 

LiveCamCroatia Direktor Berislav Vahčić 091 6232 995 info@livecamcroatia.com

Materijali