Ulaz za korisnike

Izrada i ugradnja svih vrsta stolarije

Izrada i ugradnja svih vrsta stolarije
 
Izrada i ugradnja svih vrsta stolarije
U podneblju u kojem živimo dobra stolarija je bitan čimbenik u izolaciji našeg obiteljskog doma.

U podneblju u kojem živimo dobra stolarija je bitan čimbenik u izolaciji našeg obiteljskog doma. S obzirom na današnje napredne tehnologije u proizvodnji kvalitetne stolarije možemo zadovoljiti sve Vaše potrebe za kvalitetnom toplinskom izolacijom. Za vas su dostupni prozori s toplinskom zaštitom od svih materijala (drveta, aluminija i plastike). Osim kvalitetnih prozora u ponudi su i kvalitetna ulazna i unutarnja vrata.

 

Za Vas izrađjemo i ugrađujemo stolariju po mjeri, tako da ne postoji prostor koji se ne može kvalitetno zatvoriti određenim tipom stolarije.

 

Mnoga poduzeća koja ugrađuju stolariju ostave Vas iznenađenim kada ugrade stolariju, a oko stolarije ostane 10 cm odbijenog zida. O tome naručitelj radova obično ne razmišlja, a kada se prozori ugrade njihov odgovor je "mi to ne radimo". Nakon toga morate angažirati građevinsko poduzeće koje će Vam za taj posao uzeti barem 20% novca koji ste platili za ugradnju prozora.

 

S obzirom da naša djelatnost pokriva kompletne adaptacije stanova, nakon ugradnje prozora vršimo sanaciju i uređenje okolnih špaleta oko prozora. Na taj način posao obavljamo kompletno i čisto, a Vam činimo veliku financijsku uštedu.

 

Obratite nam se sa povjerenjem.

 

www.ases-usluge.hr

Materijali