Ulaz za korisnike

JAX – nova robna marka za dvadeseti rođendan Jadran-impexa

|
JAX – nova robna marka za dvadeseti rođendan Jadran-impexa
 
JAX – nova robna marka za dvadeseti rođendan Jadran-impexa
Rijeka, 11.9.2012. – Tvrtka Jadran-impex, vodeći trgovac građevnim materijalom, keramikom i sanitarijama na Kvarneru, osnovana je 1992. godine, a svoju dvadesetu godišnjicu poslovanja proslavit će uvođenjem brenda JAX pod kojim će ubuduće poslovati svi njihovi prodajni centri.

Brend JAX svojim suvremenim dizajnom i grafičkim elementima u skladu s vremenom, simbolizira sve one promjene i visoke standarde poslovanja koje je menadžment tvrtke implementirao u svakodnevno poslovanje. Ono po čemu JAX i dalje želi biti prepoznat jest – tvrtka savjetnik i partner u primjeni modernih materijala i tehnologija u gradnji, bez obzira na njihovu veličinu i složenost, a novi brend i vizualni identitet u tom smislu predstavljaju nužne razvojne stepenice u komunikaciji s tržištem.

Osnova novog brenda su prva dva i posljednje slovo iz naziva tvrtke, a tradicija i prepoznatljivost Jadran-impexa zadržat će se i kroz dosadašnje korporativne boje – žutu i modru. Bitan element novog vizualnog identiteta predstavljaju i isprekidane žute linije koje su kreativno upotrebljene i ubuduće će označavati sva mjesta na kojima se gradi JAX građevinskim materijalima i opremom.

Novu komunikacijsku strategiju i uvođenje na tržište JAX brenda u suradnji s menadžmentom Jadran-impexa provodi nagrađivana ekipa Studija Conex, a novi vizualni identitet osmislila je dipl. grafička dizajnerica Darja Gudac.

„Uvođenjem robne marke JAX u naše poslovanje, želimo unaprijediti komunikaciju s tržištem i postati prepoznatljiv partner svima koji žele graditi kvalitetne i energetski učinkovite građevine. Našu strast za visokom kvalitetom usluge i savjetodavne podrške pri gradnji ubuduće ćemo jednostavno zvati - JAX“ – izjavio je Filip Omelić, član Uprave Jadran impexa i nastavio: „Ono što nas, prije svega, razlikuje od konkurencije jest velik broj dobro i kontinuirano educiranih prodajnih savjetnika. Neprocjenjivo je naše dvadesetogodišnje iskustvo u primjeni modernih materijala za građenje. Suvremena gradnja, naime, podrazumjeva primjenu velikog broja novih tehnologija i materijala u kojima se kupcima teško samima snaći. Zato su tu naši prodajni savjetnici koji kupcima pomažu u izbjegavanju svih rizika gradnje.“

Na današnjem su druženju s novinarima članovi Uprave Jadran-impexa također najavili i skorašnje otvaranje dograđenog izložbeno-prodajnog salona na Kukuljanovu u koji je uloženo 10,5 milijuna kuna. Njegova posebnost je za hrvatske prilike novi koncept prodaje - tamo je naime izloženo sve što je potrebnu za gradnju objekta, a sve se može vidjeti, isprobati, opipati na jednom mjestu.

O Jadran-impexu...

Tvrtka Jadran-impex d.o.o. osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Trinajstićima/Kastav, a od samog osnutka pozicionirala se na vodeće mjesto u prodaji građevnih materijala, alata i opreme za graditeljstvo. Tvrtka je od prvog dana u privatnom vlasništvu trojice osnivača, kontinuirano se razvija i raste, a danas zapošljava 92 stručna djelatnika i posluje kroz prodajne centre na šest lokacija: Kastav-Trinajstići, Kukuljanovo, Crikvenica, Novi Vinodolski, Rab i Buzet. Tvrtka je naširoko poznata kao iznimno solidan i stručan partner u gradnji objekata u kojima se primjenjuju tehnološki napredna i energetski učinkovita tehnička rješenja i materijali.

O Studiju Conex...

Studio Conex jedna je od najstarijih agencija za integrirane tržišne komunikacije u Hrvatskoj, osnovana još 1990. godine, koja i danas uspješno djeluje kroz svoje urede u Rijeci i Zagrebu. Agencija je specijalizirana za strateški postavljena i učinkovita komunikacijska rješenja pa klijenti na jednom mjestu mogu zadovoljiti sve svoje komunikacijske potrebe. Komunikacijski tim Studija Conex čini grupa od sedam stalno zaposlenih visokoobrazovanih stručnjaka koji su svoja ekspertna znanja stjecali sudjelujući u velikom broju komunikacijskih projekata i školovanjem na uglednim hrvatskim i inozemnim sveučilištima. Projekti i zaposlenici Studija Conex, nagrađivani su stručnim nagradama u Hrvatskoj i inozemstvu.

DODATNE INFORMACIJE

Studio Conex – Mile Kušić 051/317-997; 098/393-266

www.jadran-impex.hr

Materijali